fbpx

Office 365


Microsoft Office 365 Business is de cloud oplossing van Microsoft voor zowel grote als kleine bedrijven. Office 365 Business gaat veel verder dan alleen uw Word en Excel.

Bent u op zoek naar Office 365 voor thuisgebruik? Klikt u dan hier om de Office 365 personal of Office 365 Home pakketten te bekijken.

DigiBlue helpt u verder met Office 365

Heeft u hulp nodig bij het instellen en beheren van uw Office 365 omgeving? DigiBlue kan u helpen bij de keuze van de juiste versie die bij u past, maar wij gaan verder. DigiBlue helpt u bij het instellen van uw Office 365 omgeving. U bent ook voor hulp bij uw Office 365 omgeving bij DigiBlue aan het juiste adres. Wij kunnen uw hiermee zowel bij u op locatie als op afstand helpen.

Heeft u Office 365 elders aangeschaft? Geen Probleem !
Als u Office 365 elders heeft afgesloten is dit geen probleem. DigiBlue kan u in dit geval gewoon van dienst zijn. DigiBlue is Microsoft Office 365 Partner. Wij helpen u om DigiBlue als beheer partner in te stellen binnen uw omgeving.

Een afspraak voor hulp bij het instellen
of beheren van uw Office 365

Heeft u onze hulp nodig bij uw Office 365? Neemt u dan direct telefonisch contact met ons op voor de mogelijkheden, of maak direct online een afspraak voor een bezoek bij u op de zaak of voor hulp op afstand.

Als het essentiële in uw Office 365 omgeving

Office 365 kan u voorzien in al het essentiële in uw organisatie. Kies het pakket dat bij uw organisatie past. Afhankelijk van het pakket kan Office 365 u voorzien van de volgende essentiële mogelijkheden.

 • Onedrive
  Uw bestanden op al uw apparaten en makkelijk delen met personen binnen en buiten uw organisatie
 • Exchange
  Uw E-mail, contacten en agenda via de geavanceerde, veilige Exchange servers van Office 365 met hierin hoogwaardige spamfiltering. Dit gewoon met uw eigen domeinnaam
 • Sharepoint
  Centrale opslag van bestanden en documenten binnen uw organisatie. Dit met een intranet site of gewoon via de Onedrive synchronisatie.
 • Teams
  Maak samenwerken, overleggen en vergaderen met collega’s nog makkelijker via Microsoft Teams.
 • Word, Excel, Outlook, Powerpoint en Access
  Bij de meeste pakketten is het gebruik van Word, Excel, Outlook, Powerpoint en Access inbegrepen.
 • Booking
  Laat klanten eenvoudig afspraken inplannen via Microsoft Bookings. De afspraken komen vanzelf in uw Exchange agenda terecht.

De meeste gekozen Office 365 pakketten

Vragen of bestellen van Office 365 Business

Wij helpen u graag verder met een persoonlijk Office 365 advies afgesteld op uw situatie. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 070 – 395 00 40 of vult u onderstaande formulier in. Dan nemen wij contact met u op.

In welk product of diensten heeft u interesse?

Office 365 businessOffice 365 business premiumOffice 365 business esentialsBeheer van bestaande Office omgeving

Hoe wilt u dat wij contact met u opnemen?

WhatsAppTelefonischeper E-mail