Microsoft 365


Microsoft Microsoft 365 Business is de cloud oplossing van Microsoft voor zowel grote als kleine bedrijven. Microsoft 365 Business gaat veel verder dan alleen uw Word en Excel.

Bent u op zoek naar Office 365 voor thuisgebruik? Klikt u dan hier om de Office 365 personal of Office 365 Home pakketten te bekijken.

DigiBlue helpt u verder met Microsoft 365

Heeft u hulp nodig bij het instellen en beheren van uw Microsoft 365 omgeving? DigiBlue kan u helpen bij de keuze van de juiste versie die bij u past, maar wij gaan verder. DigiBlue helpt u bij het instellen van uw Microsoft 365 omgeving. U bent ook voor hulp bij uw Microsoft 365 omgeving bij DigiBlue aan het juiste adres. Wij kunnen uw hiermee zowel bij u op locatie als op afstand helpen.

Heeft u Microsoft 365 elders aangeschaft? Geen Probleem !
Als u Microsoft 365 elders heeft afgesloten is dit geen probleem. DigiBlue kan u in dit geval gewoon van dienst zijn. DigiBlue is Microsoft Microsoft 365 Partner. Wij helpen u om DigiBlue als beheer partner in te stellen binnen uw omgeving.

Een afspraak voor hulp bij het instellen
of beheren van uw Microsoft 365

Heeft u onze hulp nodig bij uw Microsoft 365? Neemt u dan direct telefonisch contact met ons op voor de mogelijkheden, of maak direct online een afspraak voor een bezoek bij u op de zaak of voor hulp op afstand.

Als het essentiële in uw Microsoft 365 omgeving

Microsoft 365 kan u voorzien in al het essentiële in uw organisatie. Kies het pakket dat bij uw organisatie past. Afhankelijk van het pakket kan Microsoft 365 u voorzien van de volgende essentiële mogelijkheden.

 • Onedrive
  Uw bestanden op al uw apparaten en makkelijk delen met personen binnen en buiten uw organisatie
 • Exchange
  Uw E-mail, contacten en agenda via de geavanceerde, veilige Exchange servers van Microsoft 365 met hierin hoogwaardige spamfiltering. Dit gewoon met uw eigen domeinnaam
 • Sharepoint
  Centrale opslag van bestanden en documenten binnen uw organisatie. Dit met een intranet site of gewoon via de Onedrive synchronisatie.
 • Teams
  Maak samenwerken, overleggen en vergaderen met collega’s nog makkelijker via Microsoft Teams.
 • Word, Excel, Outlook, Powerpoint en Access
  Bij de meeste pakketten is het gebruik van Word, Excel, Outlook, Powerpoint en Access inbegrepen.
 • Booking
  Laat klanten eenvoudig afspraken inplannen via Microsoft Bookings. De afspraken komen vanzelf in uw Exchange agenda terecht.

Office 365 heet vanaf nu Microsoft 365

Microsoft heeft op 21 april 2020 de benamingen van Office 365 gewijzigd. Hieronder ziet u een overzicht van de oude en nieuwe benamingen.
·         Office 365 Business Essentials  -> Microsoft 365 Business Basic.
·         Office 365 Business Premium -> Microsoft 365 Business Standard.
·         Microsoft 365 Business -> Microsoft 365 Business Premium.
·         Office 365 Business en Office 365 ProPlus -> Microsoft 365 Apps
            – Met toevoeging ‘For Business‘ voor bedrijven
            – Met toevoeging ‘For Enterprise‘ voor ondernemingen.

De meeste gekozen Microsoft 365 pakketten

Maakt Microsoft 365 compleet

In de basis is er al zeer goed met Microsoft 365 te werken. Wel zijn er tal van extra mogelijkheden te intergreren met uw Microsoft 365. Hierbij kunt u denken aan een back-up van uw complete Microsoft 365 omgeving met Dropsuite voor Microsoft 365, Ondertekening van e-mail automatiseren voor uw gehele bedrijf met CodeTwo voor Microsoft 365 of een extra laag beveiliging met Kaspersky beveiliging voor Microsoft 365.

Vragen of bestellen van Microsoft 365 (toevoeging)

Wij helpen u graag verder met een persoonlijk Microsoft 365 advies afgesteld op uw situatie. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 070 – 395 00 40 of vult u onderstaande formulier in. Dan nemen wij contact met u op.

  In welk product of diensten heeft u interesse?

  Office 365 businessOffice 365 business premiumOffice 365 business esentialsBeheer van bestaande Office omgeving

  Heeft u interesse in extra toevoegingen op Office 365

  Dropsuite online back-upKaspersky beveiligingCode Two Email handtekeningen

  Hoe wilt u dat wij contact met u opnemen?

  WhatsAppTelefonischeper E-mail