Email ondertekening voor Microsoft 365 – CodeTwo


Uw e-mail ondertekenen met een zogenaamde handtekening. Dit is gangbaar bij u zakelijke e-mail. Zo heeft uw contact direct al uw relevante informatie. Het blijkt toch een grote uitdaging voor vele bedrijven om de e-mail uniform te houden voor alle werknemers. CodeTwo kan hierin uitkomst bieden door het centraliseren van de e-mail ondertekening van al uw medewerkers.

CodeTwo ondersteund alle programma’s en mobiele apparaten

Het maakt niet uit welke programma u gebruikt op uw computer, tablet, mac of smartphone. CodeTwo kan in ieder bericht de ondertekening toevoegen.

Voeg logo’s, banners en sociale knoppen toe aan uw ondertekening

foto’s, banners, sociale knoppen en andere afbeeldingen worden volledig ondersteund in de CodeTwo ondertekening. Zo ziet uw e-mail er professioneel uit, maar geeft u ook nieuwe marketing mogelijkheden.

CodeTwo ondertekening en Azure Active Directory

U heeft met de ondertekening van CodeTwo een ondertekening te maken, voor uw gehele of deel van uw bedrijf. U laat de gebruikers gegevens automatisch invullen, door de handtekening op te maken met placeholders. De ondertekening leest voor u de gebruikersgegevens gewoon uit Microsoft 365.

Klik om te downloaden. Niet meer nodig bij ontvanger

Wellicht kent u de melding in uw mail programma ‘klik om de afbeeldingen te downloaden’ als u een mail ontvangt. Bij de ondertekening met CodeTwo gaat dit tot het verleden behoren. Alle afbeeldingen worden aan de e-mail toegevoegd. Hierdoor is uw logo en afbeeldingen altijd direct zichtbaar, op ieder apparaat zonder download.

E-mail tevredenheid, marketing en analyse

CodeTwo stelt u in staat eenvoudig een klant tevredenheid onderzoek toe te voegen aan uw e-mail. Analyseren van e-mail behoord ook tot de mogelijkheid. Zo kunt u e-mail als toevoeging op uw marketing inzetten.

Kosten CodeTwo e-mail ondertekening

CodeTwo voor Microsoft 365
De eerste 10 gebruikers (min. afname) € 9,60 per maand.
Voor iedere extra gebruiker (11 t/m 200) € 0,96 per gebruiker.

Wilt u meteen goed van start of besteed u het beheer liever uit?
DigiBlue regelt dit voor u. De kosten van de installatie en beheer wordt berekend volgens het normale Remote Support voor bedrijven tarief.

Vragen of bestellen van Microsoft 365 (toevoeging)

Wij helpen u graag verder met een persoonlijk Microsoft 365 advies afgesteld op uw situatie. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 070 – 395 00 40 of vult u onderstaande formulier in. Dan nemen wij contact met u op.

  In welk product of diensten heeft u interesse?

  Office 365 businessOffice 365 business premiumOffice 365 business esentialsBeheer van bestaande Office omgeving

  Heeft u interesse in extra toevoegingen op Office 365

  Dropsuite online back-upKaspersky beveiligingCode Two Email handtekeningen

  Hoe wilt u dat wij contact met u opnemen?

  WhatsAppTelefonischeper E-mail