fbpx

Telefonie


Vandaag de dag wordt veel communicatie met uw bedrijf of organisatie waarschijnlijk afgehandeld via e-mail en internet. Echter is een goede telefonische bereikbaarheid voor de meeste bedrijf of organisatie nog steeds onmisbaar. Een goede telefonische bereikbaarheid wordt door klanten en relaties nog steeds zeer hoog gewaardeerd.

Wij kunnen u voorzien van een hoogstaande innovatieve telefonie oplossing via VOIP (Voice over Internet Protocol).

Problemen met uw (vaste) telefonie?

Problemen met uw (vaste) telefonie? U bent hiervoor bij DigiBlue aan het juiste adres. Of u nu gebruik maakt van een analoge, voip of een combinatie heeft van telefonie en internet. Wij zijn op de hoogte van alle huidige ontwikkelingen en helpen u graag verder.


Plan direct een afspraak met een telecom expert


Book Now


Innovatieve telefooncentrale in de cloud

Een innovatieve telefooncentrale in de cloud. Dat geeft nieuwe en interessante mogelijkheden. Wat denkt u van bellen via een app of via de browser? Daarnaast is het natuurlijk nog steeds mogelijk om een VoIP-toestel op je bureau te hebben of bereikbaarheid op uw mobiel via uw vaste telefoonnummer. Zo bent u altijd en overal bereikbaar. Even niet bereikbaar of in gesprek. Met wachtrij, voicemail en routeringssystemen zullen wij uw klanten en relaties van een prettige telefoonervaring voorzien.

DE VOORDELEN VAN VOIP

  • ONDERLING GRATIS BELLEN;
  • VESTIGINGEN WORDEN GEKOPPELD;
  • VANAF ÉÉN GEBRUIKER LEVERBAAR;
  • 24/7 MAXIMALE BETROUWBAARHEID;
  • OVERAL BEREIKBAAR (ONGEACHT WERKPLEK)
  • VAST-MOBIEL INTEGRATIE;
  • FLEXIBEL AANTAL WERKPLEKKEN;
  • CRM-INTEGRATIE (SLIMME FUNCTIES);
  • BELLEN VIA EEN APP.
  • STANDAARD VEEL OPTIES ALS WACHTRIJ, VOICEMAIL ECT.

VIOP toestellen maken gebruik van een netwerkbekabeling i.p.v. een telecom bekabeling zal uw infrastructuur veel makkelijker aan te passen zijn op het gebruik van VOIP.


Vragen over telefonie of een afspraak maken


Instellen van uw telefoon toestellen of centrale

Voor het instellen van uw apparaten kunt u ook bij ons terecht. Door onze ruime ervaring op het telecom gebied zijn wij op de hoogte van vrijwel alle huidige toestellen en centrales.

Telefonie bekabeling

Heeft u problemen met uw bekabeling, waardoor u geen goede verbinding heeft of een ruis hoort? Wij kunnen dit voor u oplossen

Heeft u nog ISDN van KPN.

Dan begint de tijd te dringen. Op 1 september 2019 stop KPN met het aanbieden van ISDN. Wij kijken graag met u naar goede oplossing ter vervanging van uw ISDN aansluiting welke bij u wensen aansluit.

Mogen wij u ergens anders mee van dienst zijn ?