Livedrive Online Back-up

Digiblue livedrive online back-up

Online Back-up livedrive-backup

Eenvoudige, veilige online back-up

DigiBlue Livedrive back-up beschermt uw kostbare bestanden door het maken van een kopie in de veilig online privé Cloud omgeving. Het is zorgeloos, makkelijk te installeren, volledig veilig  en ongelimiteerd. Zo maakt  u van al uw belangrijke bestanden een back-up, ongeacht hoeveel je hebt!

Ongelimiteerde opslag

U heeft ongelimiteerde online opslag voor 3 computers. Heeft u meerdere computers. Dan kunnen wij tegen een kleine meerprijs (€ 1,00 per extra pc) dit uitbreiden naar het aantal dat bij u past.

Houd uw bestanden veilig

De back-up werkt in alle stilte op de achtergrond ter bescherming van uw bestanden als u uw computer gebruikt. U hebt geen technische kennis nodig voor de installatie en het gebruikt, en het back-up van al uw bestanden ongeacht hoeveel u er hebt gebeurt automatisch. U kunt uw bestanden herstellen op elk gewenst moment met één klik d.m.v. de eenvoudige terugzet software.

Bekijk uw bestanden overal

Als u eenmaal een back-up van uw bestanden heeft gemaakt met DigiBlue Livedrive. Dan kunt u ze bekijken vanaf elke locatie, vanaf elke webbrowser, of vanaf uw mobiele telefoon en tablet. U kunt uw foto’s en documenten bekijken, en zelfs luisteren naar uw muziek en bekijk uw films, waar u ook bent. Dit allemaal via uw veilige online privé web portal.

Online Back-up beveiliging
Online Back-up veilig

Volledige gemoedsrust

Met DigiBlue Livedrive kunt u er zeker van zijn uw bestanden veilig zijn. Wij houden meerdere kopieën van uw bestanden, zodat u ze eenvoudig kunt terugroepen op elk gewenst moment. Wij coderen (encryptie) ze met militaire graad van versleuteling, zodat ze volledig veilig zijn opgeslagen. Als u hulp nodig heeft hebben wij een uitstekende ondersteuning. De servers van DigiBlue Livedrive zijn allemaal binnen de Europese unie. Hierdoor bent u er zeker van dat uw bestanden alleen voor u beschikbaar zijn. Overheden hebben wettelijk geen toegang tot uw bestanden.

Online back-up Apple

 

Is DigiBlue Livedrive beschikbaar voor uw apparaat?

DigiBlue Livedrive is beschikbaar voor Windows 7, 8, 8.1, en 10 & Mac OS 10.10 en hoger

Online Back-up voor Windows

Wat zijn de kosten voor Livedrive

DigiBlue Livedrive online Back-up behoord tot één van de voordeligste van Nederland.

Voor slecht € 3,95 (incl. b.t.w.) per maand heeft onbeperkte online back-up voor 3 computers

Heeft u meer dan 3 computers? Geen probleem. Voor slecht € 1,00 extra per computer per maand kunt u dit uitbreiden.

Voor de betaling zullen wij u een machtiging vragen om de maandelijkse abonnementskosten van uw backrekening te incasseren. Zo heeft u geen omkijken naar de betaling en blijft uw back-up gewoon actief.

Contact ons via uw WhatsApp. Heeft u geen WhatsApp.
verstuur