fbpx

Kaspersky 19 is uit

Kaspersky 19 is uit

Kaspersky is begonnen met de update van Kaspersky Internet Security versie 18 te update naar versie 19. Kaspersky heeft in versie 19 een aantal aanpassingen gedaan in de manier waarop ze bij de installatie uw toestemming vragen. Dit heeft alles te maken met de AVG (algemene verordening gegevensbescherming) welke vanaf 25 mei 2018 van toepassing is. Ook Kaspersky voldoet natuurlijk aan deze regelgeving.

Heeft u nu versie 18

U krijgt vanzelf in uw scherm de melding dat er een update beschikbaar is. Hierbij wordt u naar de download website van Kaspersky door gelinkt om hier de nieuwe versie te downloaden. Kunt u niet wachten. Dan kunt u de nieuwe versie ook direct handmatig downloaden via https://www.kaspersky.nl/downloads/thank-you/internet-security

Leest u in de eerste stappen van de installatie goed de voorwaarden. Ik heeft namelijk ook de mogelijkheid om bepaalde zaken te weigeren. Bijvoorbeeld gebruik van gegevens voor marketingdoeleinde.

Hulp nodig of gewoon onzeker bij het update?

Wij kunnen u natuurlijk helpen bij het installeren van de update op uw computer. Dit kunnen wij zowel op afstand als bij u thuis uitvoeren. Kijkt u voor de kosten hiervan bij onze diensten bovenaan deze pagina.

Heeft u geen Kaspersky

Natuurlijk kunnen wij u dan van dienst zijn bij het leveren en/ of installeren van Kaspersky.

Over de auteur

Nilson Uding administrator

Mijn naam is Nilson Uding. Ik ben ICT Consultent en oprichter van DigiBlue. Als u vragen heeft ben ik u graag van dienst.