Internet verbinding


Vast mobiel Vaste telefonie Mobiele telefonie Internet Tarieven

DigiBlue kan u van een internet verbinding voorzien van de hoogste kwaliteit. Dit doen wij door gebruik te maken van een kwaliteitsnetwerk en uitsluitend gebruik te maken van apparatuur van de hoogste kwaliteit. Wij maken gebruik van modems van Draytek. Zo bent u er zeker van dat u internet verbinding optimaal binnenkomt en alle opties, welke u nodig heeft zijn in te stellen.

Welke Type internet verbindingen levert DigiBlue

DigiBlue kan u voorzien van Adsl, Vdsl, vVdsl, Bdsl, vBdsl en glasvezel verbindingen. Afhankelijk van uw locatie zullen wij samen met u het best haalbare medium en signaal kiezen.

Altijd meteen technische ondersteuning bij uw internet verbinding door een professional

Bij een internet verbinding van DigiBlue bent u er zeker van dat u altijd ondersteuning krijgt van een professional die de techniek echt kent. DigiBlue heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de infrastructuur, maar ook de eind apparatuur voor internet verbindingen. Zo kunnen wij u altijd goed van dienst zijn bij vragen of problemen. Uw interne netwerk meteen goed afstellen? Geen probleem. DigiBlue kan u helpen bij al uw ICT en netwerk oplossingen.

Glasvezel verbinding, maar geen glasvezel bij u in de straat

Heeft u voor uw bedrijf of instelling echt een glasvezel internet verbinding nodig, maar is er nog geen glasvezel bij u aanwezig? Vaak is er wel al een glasvezel netwerk in de omgeving beschikbaar. Wij kunnen altijd met u samen kijken wat de mogelijkheden zijn van een maatwerk glasvezel internet verbinding. Hierbij moet vaak nog een stuk tot u pand worden aangelegd, waarbij graaf werkzaamheden bij nodig zijn. De installatiekosten hiervan komen hierdoor vaak hoog uit. Echter kunnen wij met u samen een afweging maken of dit voor uw onderneming interessant is.

Uw netwerk en Wi-Fi en gasten Wi-Fi

Bent u niet alleen opzoek naar een internet verbinding van de hoogste kwaliteit, maar ook naar een goed werkend intern netwerk en (gasten) Wi-Fi? Doordat wij uitsluitend apparatuur van de beste kwaliteit gebruiken, kunnen wij dit makkelijk voor u aanleggen. Zo kunnen wij twee gescheiden Wi-Fi netwerken uit een access point laten komen, waarbij de gasten geen contact kunnen maken met uw interne netwerk of elkaar. Zo gaat u veilig om met uw Wi-Fi voorzieningen.

Meer informatie over telefonie

Vast mobiel
Uw mobiele telefoon en vaste telefoon tegelijk over laten gaan als u vaste nummer wordt gebeld. Ideaal voor ZZP ‘ers en flexwerkers.

Lees meer over vast mobiel
Internet
Uw internet verbinding geleverd en ondersteund door DigiBlue. Dan bent u zeker van een verbinding van hoge kwaliteit.

Lees meer over internet verbindingen
Vaste telefonie
Vaste telefonie VoIP. Alle functie beschikbaar, maar dan zonder een lokale centrale.

Lees meer over vaste telefoniel
Mobiele telefonie
Wilt u één of twee telefoonnummers op uw simkaart? Bij ons hoogwaardige netwerk is heel veel mogelijk.

Lees meer over mobiele telefonie

Telefonie van DigiBlue aanvragen of nog vragen?

Wij helpen u graag met een persoonlijk advies afgesteld op uw situatie. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 070 – 395 00 40 of vult u onderstaande formulier in. Dan nemen wij contact met u op.

    In welke diensten heeft u interesse?

    Vast mobielVaste telefonieMobiele telefonieInternet

    Hoe wilt u dat wij contact met u opnemen?

    WhatsAppTelefonischeper E-mail