Mobiele telefonie


Vast mobiel Vaste telefonie Mobiele telefonie Internet Tarieven

Mobiele bereikbaarheid is niet meer weg te denken. Mobiele telefonie van DigiBlue is een uitstekende basis waarbij veel slimme functies kunnen worden toegepast. Zo kunnen wij 2 nummers aan één simkaart koppelen, zodat u bijvoorbeeld een scheiding kunt aanbrengen in privé en zakelijk. Ook een data sim of een multi sim behoren tot de mogelijkheden.

DigiBlue Mobiele telefonie afgesteld op uw wensen

Binnen de mogelijkheden van DigiBlue mobiele telefonie hebben wij diverse abonnementen. U kunt er voor kiezen een aantal belminuten en sms af te kopen of kiest u voor onbeperkt bellen en sms-en. U kunt ook een databundel afsluiten welke bij u past. Wilt u niet onbeperkt bellen, maar moeten collega’s dit wel onderling onbeperkt kunnen? Als u meerdere simkaarten van DigiBlue heeft kunt u kiezen voor het collega pakket. Collega’s bellen dan onderling gratis.

Liever een integratie van vaste en mobiele telefonie?

Het integreren van vaste en mobiele telefonie kan op verschillende manieren. De oplossingen variëren van slimme doorschakelingen tot integratie op het allerhoogste niveau van de telecominfrastructuur. De dienst vast mobiel behoort tot de laatste categorie. En gaat verder dan gewone vast mobiel-integratie door hosted voice en mobiele telefonie met elkaar te verenigen.

Mobiele telefonie van DigiBlue heeft dekking in vrijwel heel Nederland

Het mobiele netwerk van DigiBlue heeft een zeer hoge dekking zelfs met 4G signaal. Op een paar kleine plekken in Nederland na, kan het voorkomen waar het alleen buitenhuis werkt. Voor de rest is er in heel Nederland binnenhuis een goede 4G dekking, en buitenhuis zelfs nog beter.

Meer informatie over telefonie

Vast mobiel
Uw mobiele telefoon en vaste telefoon tegelijk over laten gaan als u vaste nummer wordt gebeld. Ideaal voor ZZP ‘ers en flexwerkers.

Lees meer over vast mobiel
Internet
Uw internet verbinding geleverd en ondersteund door DigiBlue. Dan bent u zeker van een verbinding van hoge kwaliteit.

Lees meer over internet verbindingen
Vaste telefonie
Vaste telefonie VoIP. Alle functie beschikbaar, maar dan zonder een lokale centrale.

Lees meer over vaste telefoniel
Mobiele telefonie
Wilt u één of twee telefoonnummers op uw simkaart? Bij ons hoogwaardige netwerk is heel veel mogelijk.

Lees meer over mobiele telefonie

Telefonie van DigiBlue aanvragen of nog vragen?

Wij helpen u graag met een persoonlijk advies afgesteld op uw situatie. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 070 – 395 00 40 of vult u onderstaande formulier in. Dan nemen wij contact met u op.

    In welke diensten heeft u interesse?

    Vast mobielVaste telefonieMobiele telefonieInternet

    Hoe wilt u dat wij contact met u opnemen?

    WhatsAppTelefonischeper E-mail