Verkoop

Aanschaf apparatuur

Bij DigiBlue bent u aan het juiste adres. Behalve hulp bij en aan uw computer, notebook, tablet en smartphone, kunnen wij u voorzien van nieuw apparatuur.

Wij komen veel in het dagelijkse werkweek tegen, dat bij klanten het aanschaffen van nieuw apparatuur stress en gedoe met zich meebrengt. Bij ons kunt u nieuwe apparatuur zonder stress en gedoe aanschaffen.

Wij zijn geopend op :

ma - vr : 8:00 - 17:00 uur

Stel uw vraag via WhatsApp

WhatsApp : 070 - 395 00 40

Wat kunnen wij o.a. leveren?

Wij geloven in persoonlijke service en diensten. Wij leveren daarom alle apparatuur uitsluitend op offerte. Zo kunnen wij met u samen zorgen dat u de apparatuur aanschaft welke u echt nodig heeft.

Computers

Een nieuwe computer nodig. Wij zoeken samen met u uit wat u nodig heeft en waar u op moet letten. Zo nodig bouwen wij voor u een computer op maat. Het overzetten van uw gegevens van uw oude computer? Dat regelen wij voor u.

Notebooks (Laptops)

Een nieuwe notebook nodig. Wij zoeken samen met u uit wat u nodig heeft, zoals hoe groot, snel en welke extra's. Wij leveren hierin diverse (grote) merken. Het overzetten van uw gegevens van uw oude computer? Dat regelen wij voor u.

Tablets

Wij kunnen u helpen bij het vervangen of aanschaffen van een nieuwe Tablet. Het eventuele instellen regelen wij voor u. Wij leveren vaak Samsung (android) tablets, maar kunnen ook Apple iPad leveren.

Smartphones

Wij kunnen u helpen bij het vervangen of aanschaffen van een nieuwe Telefoon. Het eventuele instellen regelen wij voor u. Wij leveren vaak Samsung (android) telefoons, maar kunnen ook Apple iPhone leveren. Eventueel ook met mobiel abonnement.

Printers

De juiste printer voor al uw taken? Wij helpen u graag met de juiste keuze te maken en als u wenst sluiten wij de printer voor u aan.

Wifi systemen

Niet ieder huis of kantoorpand is hetzelfde. Het is daarom belangrijk een Wifi oplossing te treffen, wat goed en optimaal bij u thuis of op de zaak past. Door onze jaren lange ervaring met grote en kleine netwerken, kan DigiBlue ook bij u een oplossing treffen, om overal goed wifi bereik te realiseren.

Overige apparatuur

Andere ICT gerelateerde apparatuur nodig? DigiBlue helpt u graag.

Hardware

Heeft u defecte Hardware? Wij kijken graag met u wat er vervangen moet worden om uw apparatuur weer aan de gang te krijgen. Doordat DigiBlue met meerdere groothandels samenwerkt kunnen wij de meeste hardware snel leveren.

Software en cloud

Heeft u hulp of begeleiding nodig bij het aanschaffen van software of cloud oplossingen? Wij zijn u graag van dienst.

Vragen of een offerte aanvragen?

Telefonisch

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur.

Bel ons 070 395 00 40

Via WhatsApp

U kunt ons ook van maandag t/m vrijdag  van 8:00 tot 17:00 uur een WhatsApp bericht sturen.

WhatsApp ons op 070 395 00 40

contact formulier

Werkgebied van DigiBlue

DigiBlue levert supportdiensten in o.a. Den Haag incl. Ypenburg/ Leidschenveen, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Delft, Delftgauw, Wateringen, Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer, Leiden, Rotterdam, ’s-Gravenzande, Naaldwijk, Maasdijk, Monster, Poeldijk, Honselersdijk, De Lier, Schipluiden, Den Hoorn, Benthuizen, Ter Heijde, Kwintsheul, Wassenaar en alle omringende plaatsen. 

Woont of werkt u buiten deze regio? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Laatste berichten van DigiBlue