Microsoft 365 voor bedrijven

Microsoft Microsoft 365 Business is de cloud oplossing van Microsoft voor zowel grote als kleine bedrijven. Microsoft 365 Business gaat veel verder dan alleen uw Word en Excel.

Wij zijn geopend op :

ma - vr : 8:00 - 17:00 uur

Stel uw vraag via WhatsApp

WhatsApp : 070 - 395 00 40

DigiBlue helpt u verder met Microsoft 365

Heeft u hulp nodig bij het instellen en beheren van uw Microsoft 365 omgeving? DigiBlue kan u helpen bij de keuze van de juiste versie die bij u past, maar wij gaan verder. DigiBlue helpt u bij het instellen van uw Microsoft 365 omgeving. U bent ook voor hulp bij uw Microsoft 365 omgeving bij DigiBlue aan het juiste adres. Wij kunnen uw hiermee zowel bij u op locatie als op afstand helpen.

Heeft u Microsoft 365 elders aangeschaft? Geen Probleem !
Als u Microsoft 365 elders heeft afgesloten is dit geen probleem. DigiBlue kan u in dit geval gewoon van dienst zijn. DigiBlue is Microsoft Microsoft 365 Partner. Wij helpen u om DigiBlue als beheer partner in te stellen binnen uw omgeving.

Heeft u onze hulp nodig bij uw Microsoft 365? Neemt u dan direct telefonisch contact met ons op voor de mogelijkheden, of maak direct online een afspraak voor een bezoek bij u op de zaak of voor hulp op afstand.

Als het essentiële in uw Microsoft 365 omgeving

Microsoft 365 kan u voorzien in al het essentiële in uw organisatie. Kies het pakket dat bij uw organisatie past. Afhankelijk van het pakket kan Microsoft 365 u voorzien van de volgende essentiële mogelijkheden.

 • Onedrive
  Uw bestanden op al uw apparaten en makkelijk delen met personen binnen en buiten uw organisatie
 • Exchange
  Uw E-mail, contacten en agenda via de geavanceerde, veilige Exchange servers van Microsoft 365 met hierin hoogwaardige spamfiltering. Dit gewoon met uw eigen domeinnaam
 • Sharepoint
  Centrale opslag van bestanden en documenten binnen uw organisatie. Dit met een intranet site of gewoon via de Onedrive synchronisatie.
 • Teams
  Maak samenwerken, overleggen en vergaderen met collega’s nog makkelijker via Microsoft Teams.
 • Word, Excel, Outlook, Powerpoint en Access
  Bij de meeste pakketten is het gebruik van Word, Excel, Outlook, Powerpoint en Access inbegrepen.
 • Booking
  Laat klanten eenvoudig afspraken inplannen via Microsoft Bookings. De afspraken komen vanzelf in uw Exchange agenda terecht.

Blijf uw ICT de baas

In het dagelijkse bedrijfsproces is de IT onmisbaar. DigiBlue houdt uw IT op pijl o.a. d.m.v. systeembeheer en helpdesk support, waarbij wij IT in topconditie houden.

De meeste gekozen Microsoft 365 pakketten

Maakt Microsoft 365 compleet

In de basis is er al zeer goed met Microsoft 365 te werken. Wel zijn er tal van extra mogelijkheden te intergreren met uw Microsoft 365. Hierbij kunt u denken aan een back-up van uw complete Microsoft 365 omgeving met Dropsuite voor Microsoft 365, Ondertekening van e-mail automatiseren voor uw gehele bedrijf met CodeTwo voor Microsoft 365 of een extra laag beveiliging met Kaspersky beveiliging voor Microsoft 365.

Kaspersky beveiliging voor Microsoft365

Beveiliging van uw Microsoft 365 is net zo belangrijk als uw eindstations. DigiBlue biedt u hiervoor Kaspersky Beveiliging voor Microsoft 365. Kaspersky Beveiliging voor Microsoft 365 maakt gebruik van geavanceerde heuristics, sandboxing, machine learning en andere next-generation. Technologieën om e-mail te beschermen tegen ransomware, schadelijke bijlagen, spam, phishing, business e-mail compromise (BEC) en onbekende dreigingen.

CodeTwo ondertekening voor Microsoft 365

Uw e-mail ondertekenen met een zogenaamde handtekening. Dit is gangbaar bij u zakelijke e-mail. Zo heeft uw contact direct al uw relevante informatie. Het blijkt toch een grote uitdaging voor vele bedrijven om de e-mail uniform te houden voor alle werknemers. CodeTwo kan hierin uitkomst bieden door het centraliseren van de e-mail ondertekening van al uw medewerkers.

Dropsuite Back-up voor Microsoft365

Back-up, archivering en recovery een essentieel element om uw bedrijfsgegevens veilig te houden. Microsoft 365 biedt u mogelijkheden om e-mail en bestanden eenvoudig vanaf meerdere apparaten te benaderen. Hierdoor is het risico dat er iets per ongeluk wordt verwijderd aanwezig, maar ook kan u slachtoffer worden van ransomware of bestanden kunnen corrupt raken. Standaard bent u hier tegen niet bescherm binnen de Microsoft 365 oplossingen.

Vragen of bestellen van Microsoft 365 of eén van de toevoegingen

Wij helpen u graag verder met een persoonlijk Microsoft 365 advies afgesteld op uw situatie. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 070 – 395 00 40 of vult u onderstaande formulier in. Dan nemen wij contact met u op.