Cloud - Kaspersky voor Microsoft 365

Beveiliging van uw Microsoft 365 is net zo belangrijk als uw eindstations. DigiBlue biedt u hiervoor Kaspersky Beveiliging voor Microsoft 365. Kaspersky Beveiliging voor Microsoft 365 maakt gebruik van geavanceerde heuristics, sandboxing, machine learning en andere next-generation. Technologieën om e-mail te beschermen tegen ransomware, schadelijke bijlagen, spam, phishing, business e-mail compromise (BEC) en onbekende dreigingen.

Wij zijn geopend op :

ma - vr : 8:00 - 17:00 uur

Stel uw vraag via WhatsApp

WhatsApp : 070 - 395 00 40

DigiBlue helpt u verder met Microsoft 365

Microsoft 365 wordt gehost in de cloud. En net zoals alle oplossingen van Kaspersky Lab, is het gebaseerd op ‘s werelds meest geteste en meest bekroonde beveiliging. Houd uw bedrijf gaande en cyberdreigingen buiten de deur, met Kaspersky Beveiliging voor Microsoft 365.

Verhoog productiviteit en verminder dreigingen

50% van alle verzonden e-mails is spam. Minimaliseer de tijd, resources en risico’s, die gepaard gaan met spam en blokkeer deze voordat het in de mailbox terechtkomt. De next-generation spamdetectie en -analyse van Kaspersky Lab, is gebaseerd op machine learning en realtime, cloudgebaseerde informatie van Kaspersky Security Network.

Cloudgebaseerde anti-malware

99% van alle malware wordt verzonden via e-mail of webservers, en 66% wordt geïnstalleerd via schadelijke bijlagen. Voorkom e-mailaanvallen en blokkeer onbekende en zero-day-malware die zich schuilhoudt in Word, Excel, PowerPoint en andere applicaties.

Stop ransomware, phishing en andere dreigingen

78% van alle gebruikers zegt de risico’s van onbekende e-mails te begrijpen, maar één op de twee gebruikers klikt erop. Kaspersky Security voor Microsoft 365 maakt gebruik van sandboxing en machine learning om dreigingen te filteren voordat een gebruiker een fout kan maken.

Verminder het aantal false positives

Veel gebruikers zien legitieme e-mails aan voor spam. Met minder false positives en controle door de beheerder die besluit, wat er gebeurt met verdachte e-mails, verkleint Kaspersky Security voor Microsoft 365. De kans dat zoiets onverhoopt gebeurt is aanzienlijk kleiner. Verwijderde e-mails worden geback-upt en kunnen worden, doorzocht en hersteld – waardoor u geen verdwenen e-mails meer heeft.

Eenvoudig te gebruiken, kosteneffectief

Intuïtieve, gebruiksvriendelijke interface: geen speciale training voor personeel vereist. Eén beheerconsole neemt alles voor zijn rekening en biedt, een duidelijk overzicht van gedetecteerde dreigingen en statistieken. Eén gebruiksvriendelijk beleid voor directe bescherming. U hoeft niet te investeren in extra infrastructuur of een distributiebestand te installeren om aan de slag te gaan.

Powered by Kaspersky Security Network

Reputatiefiltering en anti-phishing van Kaspersky Security Network op basis van dreigingsinformatie over de nieuwste spamsoorten. Scan verkeer in near-realtime om de nieuwste dreigingen te detecteren, blokkeren en verwijderen, waaronder ransomware en zero-day-aanvallen.

Geavanceerde heuristics en machine learning

Automatische detectie met geavanceerde heuristics zorgen ervoor dat zelfs onbekende malware wordt gedetecteerd. Machine learning maakt razendsnelle detectie mogelijk van uitvoeringsreeksen, die wijzen op een aanval. In combinatie met logboeken van de sandboxes, zorgt dit ervoor dat nieuwe detectie-indicatoren continu worden verfijnd. Zo krijgt u optimale bescherming tegen de nieuwste dreigingen en wordt het aantal false positives geminimaliseerd.

Samen nog beter

Kaspersky Business Hub: één console om de bescherming van uw bedrijf te beheren. Intuïtieve interface, eenvoudig beheer en superieure bescherming voor verschillende apparaten en productiviteitstools, beheerd vanaf één locatie.

Blijf uw ICT de baas

In het dagelijkse bedrijfsproces is de IT onmisbaar. DigiBlue houdt uw IT op pijl o.a. d.m.v. systeembeheer en helpdesk support, waarbij wij IT in topconditie houden.

Kosten Kaspersky beveiliging voor Microsoft 365

Kaspersky Beveiliging voor Microsoft 365
De eerste 10 gebruikers (min. afname) € 19,10 per maand.
Voor iedere extra gebruiker (11 t/m 200) € 1,91 per gebruiker.

Wilt u meteen goed van start of besteed u het beheer liever uit?
DigiBlue regelt dit voor u. De kosten van de installatie en beheer wordt berekend volgens het normale Remote Support voor bedrijven tarief.

Maakt Microsoft 365 compleet

In de basis is er al zeer goed met Microsoft 365 te werken. Wel zijn er tal van extra mogelijkheden te intergreren met uw Microsoft 365. Hierbij kunt u denken aan een back-up van uw complete Microsoft 365 omgeving met Dropsuite voor Microsoft 365, Ondertekening van e-mail automatiseren voor uw gehele bedrijf met CodeTwo voor Microsoft 365 of een extra laag beveiliging met Kaspersky beveiliging voor Microsoft 365.

Kaspersky beveiliging voor Microsoft365

Beveiliging van uw Microsoft 365 is net zo belangrijk als uw eindstations. DigiBlue biedt u hiervoor Kaspersky Beveiliging voor Microsoft 365. Kaspersky Beveiliging voor Microsoft 365 maakt gebruik van geavanceerde heuristics, sandboxing, machine learning en andere next-generation. Technologieën om e-mail te beschermen tegen ransomware, schadelijke bijlagen, spam, phishing, business e-mail compromise (BEC) en onbekende dreigingen.

CodeTwo ondertekening voor Microsoft 365

Uw e-mail ondertekenen met een zogenaamde handtekening. Dit is gangbaar bij u zakelijke e-mail. Zo heeft uw contact direct al uw relevante informatie. Het blijkt toch een grote uitdaging voor vele bedrijven om de e-mail uniform te houden voor alle werknemers. CodeTwo kan hierin uitkomst bieden door het centraliseren van de e-mail ondertekening van al uw medewerkers.

Dropsuite Back-up voor Microsoft365

Back-up, archivering en recovery een essentieel element om uw bedrijfsgegevens veilig te houden. Microsoft 365 biedt u mogelijkheden om e-mail en bestanden eenvoudig vanaf meerdere apparaten te benaderen. Hierdoor is het risico dat er iets per ongeluk wordt verwijderd aanwezig, maar ook kan u slachtoffer worden van ransomware of bestanden kunnen corrupt raken. Standaard bent u hier tegen niet bescherm binnen de Microsoft 365 oplossingen.

Vragen of bestellen van Microsoft 365 of eén van de toevoegingen

Wij helpen u graag verder met een persoonlijk Microsoft 365 advies afgesteld op uw situatie. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 070 – 395 00 40 of vult u onderstaande formulier in. Dan nemen wij contact met u op.