Bezoek op locatie

In het dagelijkse bedrijfsproces is de IT onmisbaar. Hierin is het uitvallen van de computer niet acceptabel. DigiBlue houdt uw IT op pijl o.a. d.m.v. systeembeheer en helpdesk support, waarbij wij IT in topconditie houden. Zo zal uw IT dagelijkse gebruik glad verlopen en kunt u zich richten op uw vak.

Wij zijn geopend op :

ma - vr : 8:00 - 17:00 uur

Stel uw vraag via WhatsApp

WhatsApp : 070 - 395 00 40

Waarmee mogen wij u van dienst zijn ?

Nog geen klant bij DigiBlue, maar u wenst wel gebruik te maken van onze diensten? Dit is geen probleem. Eén van onze specialisten komt dan bij u op locatie en zal alles in werk stellen u weer snel controle te krijgen over uw IT.

DigiBlue heeft ruime ervaring met dienstverlening bij bedrijven. De klantenkring van DigiBlue bestaat o.a. uit; Zorgverleners (tandarts, fysiotherapie en dokters praktijken), fiscale dienstverlening (boekhoud en accountants kantoren), Horeca bedrijven, Notariskantoren, Schoonheid Salons, Bouwsector en diverse detailhandels.

Computer problemen

Als er een verstoring optreed. Dan is het belangrijk dat u snel weer aan het werk kunt. Wij helpen u op kort termijn. Bij DigiBlue is het niet nodig dat u een service contract met ons heeft.

Apple support

Apple apparatuur? Geen probleem! Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij ondersteunen zowel Windows als Apple systemen. Problemen met uw tablet of Smartphones? Wij ondersteunen op dit gebied Android, iOS en Windows

Systeembeheer

Met systeembeheer van DigiBlue houden wij uw IT in topconditie. Zo zal het dagelijkse gebruik van uw IT soepeler verlopen en kunt u zich richten op uw vak.

IT management

Met IT management voorzien wij u van advies, monitoring en uitvoering op het gebied van uw IT. Wij worden de missende schakel in uw onderneming / organisatie. Afhankelijk van uw onderneming / organisatie kunnen wij dit doen op een niveau dat bij u past

(Problemen met)telefoon

Vandaag de dag wordt veel communicatie met uw bedrijf of organisatie waarschijnlijk afgehandeld via e-mail en internet. Echter is een goede telefonische bereikbaarheid voor de meeste bedrijf of organisatie nog steeds onmisbaar. Problemen met uw (vaste) telefonie? Ook hiervoor bent u bij DigiBlue aan het juiste adres.

IT verhuizing

Om een verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen is het essentieel om goede voorbereiding te treffen. Zo kan de infrastructuur van bekabeling en aansluitingen op de nieuwe locatie totaal anders zijn. Om te zorgen dat op tijdens de daadwerkelijke verhuizing alles soepel gaat, passen wij deze infrastructuur op de nieuwe locatie aan. Zo kunnen we alles overzetten.

Netwerk / Internet

Verstoring in uw netwerk geeft in het dagelijkse bedrijfsproces grote problemen. DigiBlue helpt u hierbij. Wij zijn op de hoogte van alle huidige Nederlandse internet aansluitingen of u nu een glasvezelverbinding, straalverbinding of een DSL verbinding heeft. Wij helpen u verder. Door onze ruime ervaring met internet verbindingen van de diverse providers, ons eigen netwerk en onze telecom kennis kunnen wij u altijd helpen.

Alles voor uw ICT

DigiBlue kan u van dienst zijn met advies, beheer, onderhoud, reparatie en installatie van al uw IT gerelateerde apparatuur en software.

Virus/ Malware

Heeft u een virus of malware op uw netwerk, computer, notebook, tablet of telefoon? Het is belangrijk om dit goed op te lossen. Wij helpen u met het verwijderen van virussen en malware en wij gaan door tot wij zeker weten dat uw systeem weer veilig is.

Blijf uw ICT de baas

In het dagelijkse bedrijfsproces is de IT onmisbaar. DigiBlue houdt uw IT op pijl o.a. d.m.v. systeembeheer en helpdesk support, waarbij wij IT in topconditie houden.

Vragen of een afspraak ?
Maak vandaag nog uw afspraak met DigiBlue

Werkgebied van DigiBlue

DigiBlue levert supportdiensten in o.a. Den Haag incl. Ypenburg/ Leidschenveen, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Delft, Delftgauw, Wateringen, Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer, Leiden, Rotterdam, ’s-Gravenzande, Naaldwijk, Maasdijk, Monster, Poeldijk, Honselersdijk, De Lier, Schipluiden, Den Hoorn, Benthuizen, Ter Heijde, Kwintsheul, Wassenaar en alle omringende plaatsen. 

Woont of werkt u buiten deze regio? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Laatste berichten van DigiBlue