Hulp bij tablet, mobiel of smartphone

In het dagelijkse leven zijn apparaten, zoals de telefoon en tablet onmisbaar. Hierin zijn problemen met deze apparaten direct een probleem in het dagelijkse leven. DigiBlue helpt u bij problemen of advies voor uw Tablet of Smartphone

Wij zijn geopend op :

ma - vr : 8:00 - 17:00 uur

Stel uw vraag via WhatsApp

WhatsApp : 070 - 395 00 40

Hulp op locatie of op afstand

Bij problemen met uw Tablet of SmartPhone kunnen wij u snel weer verder helpen. 

Heeft u liever dat de expert van DigiBlue bij u op locatie langskomt om het probleem met u op te lossen of wat uitleg te geven? Dit is geen probleem, maar u kunt er ook voor kiezen dat DigiBlue u op afstand helpt door u apparaat éénmalig op afstand over te nemen. 

Welke tablet en telefoons op afstand?

Wij kunnen op steeds meer apparaten op afstand ondersteuning bieden. Zo kunnen wij vrijwel iedere smartphone en tablet met het Android systeem overnemen. Hierbij moet u denken aan uw Samsung, Huawi, HTC of Nokia toestel. 

Tevens kunnen wij support bieden op Apple iPhone en iPad met iOs 11 of hoger. Echter is het geheel overnemen van Apple iOs apparaten niet volledig mogelijk. Wel kunnen wij met u mee kijken waardoor wij toch met u samen uw probleem kunnen oplossen.

Voor het op afstand over kunnen nemen van uw toestel(len) heeft u de volgende app nodig:

Onbeperkt hulp voor een vast bedrag per maand

Met de support abonnementen van DigiBlue wordt u snel en onbeperkt geholpen als u nodig vindt, zonder onoverzichtelijke kosten.

Vragen of een afspraak ?
Maak vandaag nog uw afspraak met DigiBlue

Werkgebied van DigiBlue

DigiBlue levert supportdiensten in o.a. Den Haag incl. Ypenburg/ Leidschenveen, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Delft, Delftgauw, Wateringen, Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer, Leiden, Rotterdam, ’s-Gravenzande, Naaldwijk, Maasdijk, Monster, Poeldijk, Honselersdijk, De Lier, Schipluiden, Den Hoorn, Benthuizen, Ter Heijde, Kwintsheul, Wassenaar en alle omringende plaatsen. 

Woont of werkt u buiten deze regio? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.