DigiBlue voorwaarden

Hieronder vindt u de voorwaarden die worden gehanteerd door DigiBlue of van toepassing zijn op enkele producten. Klikt u op de betreffende bestand om de voorwaarden te downloaden

Wij zijn geopend op :

ma - vr : 8:00 - 17:00 uur

Stel uw vraag via WhatsApp

WhatsApp : 070 - 395 00 40

DigiBlue is aangesloten bij ICT Waarborg

Dit betekend voor u dat DigiBlue consument vriendelijke voorwaarden hanteert en u als consument de 7 zekerheden van ICT Waarborg ontvangt.

De voorwaarden

VERWERKINGSOVEREENKOMST (AVG)

De verwerkingsovereenkomst is op iedere overeenkomst met DigiBlue van toepassing.

Versie 1.0

ALGEMENE VOORWAARDEN (PARTICULIEREN)

De Algemene Voorwaarden is van toepassing op alle overeenkomsten met particulieren klanten van DigiBlue. Tenzij op de overeenkomst anders vermeld wordt.

Versie juni 2022

ZAKELIJKE ALGEMENE VOORWAARDEN

De Zakelijke Algemene Voorwaarden is van toepassing op alle overeenkomsten met bedrijven, stichtingen, verenigingen of iedere andere vorm waarbij niet als particulier wordt gehandeld. Tenzij op de overeenkomst anders vermeld wordt.

Versie 1.2

VOORWAARDEN ONBEPERKT SUPPORT

De Voorwaarden Onbeperkt Support zijn van toepassing op de serviceabonnementen voor particulieren van DigiBlue. In de overeenkomsten waar deze voorwaarden op van toepassing zijn staat dit vermeld.

Versie 1.2

VOORWAARDEN LIVEDRIVE (ONLINE BACK-UP)

De Voorwaarden Livedrive zijn van toepassing op de online back-up abonnementen met de naam Livedrive. In de overeenkomsten waar deze voorwaarden op van toepassing zijn staat dit vermeld.

Versie 1.1

Externe voorwaarden

Het is mogelijk dat u een dienst via DigiBlue afneemt waar voorwaarden van de leverancier op van toepassing zijn. Hier vindt u de meest voorkomende.

Vragen of een afspraak ?
Maak vandaag nog uw afspraak met DigiBlue