Voorwaarden


DigiBlue is aangesloten bij ICT Waarborg.

Dit betekend voor u dat DigiBlue consument vriendelijke voorwaarden hanteert en u als consument de 7 zekerheden van ICT Waarborg ontvangt.

Hieronder vindt u de voorwaarden die worden gehanteerd door DigiBlue. Klikt u op de betreffende bestand om de voorwaarden te lezen. Indien u wenst kunt u de voorwaarden hier ook downloaden.


VERWERKINGSOVEREENKOMST (AVG)

De verwerkingsovereenkomst is op iedere overeenkomst met DigiBlue van toepassing.


ALGEMENE VOORWAARDEN (PARTICULIEREN)

De Algemene Voorwaarden is van toepassing op alle overeenkomsten met particulieren klanten van DigiBlue. Tenzij op de overeenkomst anders vermeld wordt.


ZAKELIJKE ALGEMENE VOORWAARDEN

De Zakelijke Algemene Voorwaarden is van toepassing op alle overeenkomsten met bedrijven, stichtingen, verenigingen of iedere andere vorm waarbij niet als particulier wordt gehandeld. Tenzij op de overeenkomst anders vermeld wordt.


VOORWAARDEN ONBEPERKT SUPPORT

De Voorwaarden Onbeperkt Support zijn van toepassing op de serviceabonnementen voor particulieren van DigiBlue. In de overeenkomsten waar deze voorwaarden op van toepassing zijn staat dit vermeld.


VOORWAARDEN LIVEDRIVE (ONLINE BACK-UP)

De Voorwaarden Livedrive zijn van toepassing op de online back-up abonnementen met de naam Livedrive. In de overeenkomsten waar deze voorwaarden op van toepassing zijn staat dit vermeld.