Website ontwerp en beheer

Een website voor uw onderneming, vereniging of praktijk is in deze tijd niet meer weg te denken. Een goede website stelt u in staat uw klanten, cliënten of leden van informatie te voorzien welke zij zoeken, maar een website is meer. Een website is als een visitekaartje van uw onderneming, praktijk of vereniging.

We leven in een snelle tijd en een eerste oordeel wordt vaak in enkele seconden gevormd. Het is dan bij een goede website belangrijk om een duidelijk, snel en mooi geheel te vormen.

Wij zijn geopend op :

ma - vr : 8:00 - 17:00 uur

Stel uw vraag via WhatsApp

WhatsApp : 070 - 395 00 40

ONBEZORGD ONLINE

DigiBlue richt zich op voornamelijk verenigingen, ondernemingen en praktijken die een goede website willen zonder alle zorgen. Met ‘DigiBlue onbezorgd online’ wordt alles wat bij een website hoort voor u geregeld. Zo regelen wij het ontwerp, technisch onderhoud, beveiliging, SSL certificaten, hosting en domeinnaam. Dit allemaal voor een vast bedrag per maand. Zo hoeft u niet in één keer een grote investering meer te doen voor de website.

DigiBlue heeft ruime ervaring met dienstverlening bij bedrijven. De klantenkring van DigiBlue bestaat o.a. uit; Zorgverleners (tandarts, fysiotherapie en dokters praktijken), fiscale dienstverlening (boekhoud en accountants kantoren), Horeca bedrijven, Notariskantoren, Schoonheid Salons, Bouwsector en diverse detailhandels.

Ieder bedrijf een website

Horeca, administratiekantoor, zorgverlener of lokale nieuws site? Er past bij iedere onderneming een website op maat.

Samen werken aan het resultaat

Onze bedoeling binnen het onbezorgd online abonnement is om met u samen te werken. Zo heeft u zelf de mogelijkheid om op de website in te loggen om teksten, berichten en andere inhoud aan te passen. Lukt het even niet op de inhoud aan te passen? Geen probleem, wij helpen u verder.

Dit blijkt in de praktijk een goede samenwerking. U kent namelijk uw bedrijf het beste. U kunt hier dan ook het beste over vertellen, de achterliggende techniek regelen wij.

Standaard geschikt voor alle apparaten

De computer is zeker niet het enige apparaat om rekening mee te houden bij het maken van een website. Het aantal mobiele bezoekers op het gehele internet groeit elke dag. Belangrijk is dat uw website dan op alle apparaten werkt. Websites door DigiBlue ontwikkeld zijn geschikt voor alle gangbare apparaten. Hierbij kunt u denken aan Computer, Tablet en de Smartphones

Onderhoud aan de website

Een Website heeft net als een computer regelmatig bijwerking nodig om de veiligheid te garanderen. Met Onbezorgd Online heeft u hier geen omkijken naar en achter de schermen zorgen wij voor uw website techniek.

De zekerheid van goede techniek

DigiBlue heeft voor de hosting van de websites diverse VPS servers draaien.
Hiermee zorgen wij voor een stabiele website met een online tijd van 99%

Alle websites worden opgeleverd met een SSL certificaat. Hierdoor voldoet de website volledig aan alle wettelijke eisen.

Vragen of een afspraak ?
Maak vandaag nog uw afspraak met DigiBlue

De kosten voor een website

Elke website is een stukje maatwerk. Dit maakt het moeilijk om vooraf een duidelijke prijs aan u door te geven. Dit is sterk afhankelijk van uw eisen.

De gemiddelde maandelijkse kosten aan een website met ‘onbezorgd online’ met volledige service bedraagt € 60,00 per maand.

Afhankelijk van uw wensen kan het zijn dat de kosten van het eerste ontwerp hoger uitkomen. Hierin kunnen wij de eerste investering verdelen over de maandbetalingen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden

Wij gaan graag hierover met u in gesprek. U kunt hiervoor een afspraak inplannen met onze web-expert Nilson Uding. Aan dit telefonisch gesprek zullen geen kosten zijn verbonden.

Laatste berichten van DigiBlue