CodeTwo Email ondertekening voor Microsoft365

Uw e-mail ondertekenen met een zogenaamde handtekening. Dit is gangbaar bij u zakelijke e-mail. Zo heeft uw contact direct al uw relevante informatie. Het blijkt toch een grote uitdaging voor vele bedrijven om de e-mail uniform te houden voor alle werknemers. CodeTwo kan hierin uitkomst bieden door het centraliseren van de e-mail ondertekening van al uw medewerkers.

Wij zijn geopend op :

ma - vr : 8:00 - 17:00 uur

Stel uw vraag via WhatsApp

WhatsApp : 070 - 395 00 40

CodeTwo ondersteund alle programma’s en mobiele apparaten

Het maakt niet uit welke programma u gebruikt op uw computer, tablet, mac of smartphone. CodeTwo kan in ieder bericht de ondertekening toevoegen.

Voeg logo’s, banners en sociale knoppen toe aan uw ondertekening

foto’s, banners, sociale knoppen en andere afbeeldingen worden volledig ondersteund in de CodeTwo ondertekening. Zo ziet uw e-mail er professioneel uit, maar geeft u ook nieuwe marketing mogelijkheden.

CodeTwo ondertekening en Azure Active Directory

U heeft met de ondertekening van CodeTwo een ondertekening te maken, voor uw gehele of deel van uw bedrijf. U laat de gebruikers gegevens automatisch invullen, door de handtekening op te maken met placeholders. De ondertekening leest voor u de gebruikersgegevens gewoon uit Microsoft 365.

Klik om te downloaden. Niet meer nodig bij ontvanger

Wellicht kent u de melding in uw mail programma ‘klik om de afbeeldingen te downloaden’ als u een mail ontvangt. Bij de ondertekening met CodeTwo gaat dit tot het verleden behoren. Alle afbeeldingen worden aan de e-mail toegevoegd. Hierdoor is uw logo en afbeeldingen altijd direct zichtbaar, op ieder apparaat zonder download.

Blijf uw ICT de baas

In het dagelijkse bedrijfsproces is de IT onmisbaar. DigiBlue houdt uw IT op pijl o.a. d.m.v. systeembeheer en helpdesk support, waarbij wij IT in topconditie houden.

E-mail tevredenheid, marketing en analyse

CodeTwo stelt u in staat eenvoudig een klant tevredenheid onderzoek toe te voegen aan uw e-mail. Analyseren van e-mail behoord ook tot de mogelijkheid. Zo kunt u e-mail als toevoeging op uw marketing inzetten.

Kosten CodeTwo e-mail ondertekening

CodeTwo voor Microsoft 365
De eerste 10 gebruikers (min. afname) € 9,60 per maand.
Voor iedere extra gebruiker (11 t/m 200) € 0,96 per gebruiker.

Wilt u meteen goed van start of besteed u het beheer liever uit?
DigiBlue regelt dit voor u. De kosten van de installatie en beheer wordt berekend volgens het normale Remote Support voor bedrijven tarief.

Maakt Microsoft 365 compleet

In de basis is er al zeer goed met Microsoft 365 te werken. Wel zijn er tal van extra mogelijkheden te intergreren met uw Microsoft 365. Hierbij kunt u denken aan een back-up van uw complete Microsoft 365 omgeving met Dropsuite voor Microsoft 365, Ondertekening van e-mail automatiseren voor uw gehele bedrijf met CodeTwo voor Microsoft 365 of een extra laag beveiliging met Kaspersky beveiliging voor Microsoft 365.

Kaspersky beveiliging voor Microsoft365

Beveiliging van uw Microsoft 365 is net zo belangrijk als uw eindstations. DigiBlue biedt u hiervoor Kaspersky Beveiliging voor Microsoft 365. Kaspersky Beveiliging voor Microsoft 365 maakt gebruik van geavanceerde heuristics, sandboxing, machine learning en andere next-generation. Technologieën om e-mail te beschermen tegen ransomware, schadelijke bijlagen, spam, phishing, business e-mail compromise (BEC) en onbekende dreigingen.

CodeTwo ondertekening voor Microsoft 365

Uw e-mail ondertekenen met een zogenaamde handtekening. Dit is gangbaar bij u zakelijke e-mail. Zo heeft uw contact direct al uw relevante informatie. Het blijkt toch een grote uitdaging voor vele bedrijven om de e-mail uniform te houden voor alle werknemers. CodeTwo kan hierin uitkomst bieden door het centraliseren van de e-mail ondertekening van al uw medewerkers.

Dropsuite Back-up voor Microsoft365

Back-up, archivering en recovery een essentieel element om uw bedrijfsgegevens veilig te houden. Microsoft 365 biedt u mogelijkheden om e-mail en bestanden eenvoudig vanaf meerdere apparaten te benaderen. Hierdoor is het risico dat er iets per ongeluk wordt verwijderd aanwezig, maar ook kan u slachtoffer worden van ransomware of bestanden kunnen corrupt raken. Standaard bent u hier tegen niet bescherm binnen de Microsoft 365 oplossingen.

Vragen of bestellen van Microsoft 365 of eén van de toevoegingen

Wij helpen u graag verder met een persoonlijk Microsoft 365 advies afgesteld op uw situatie. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 070 – 395 00 40 of vult u onderstaande formulier in. Dan nemen wij contact met u op.