Over DigiBlue

DIGIBLUE IS AL SINDS 2005 EEN VERTROUWDE PARTNER VOOR VELEN

Door onze ruime ervaring in de ICT kunnen wij u van dienst zijn bij computer support zoals; incidentele support, remote support en systeembeheer. Webservice zoals; hosting van uw website of email en het ontwerpen/onderhouden van uw website. Advies over uw ICT omgeving.

Wij zijn geopend op :

ma - vr : 8:00 - 17:00 uur

Stel uw vraag via WhatsApp

WhatsApp : 070 - 395 00 40

Waarom kiezen voor DigiBlue

DigiBlue is aangesloten bij ICT Waarborg. ICT Waarborg is dé belangenbehartiger voor de ICT-branche en biedt duidelijkheid en zekerheid.

Heeft u een Windows computer of server? Wij zijn Microsoft gecertificeerd.

Wij hebben de meeste problemen al eens gezien. Dit maakt het voor ons gemakkelijker om een probleem te herkennen en direct de juiste oplossing toe te passen.

Wij zullen ons altijd 100% inzetten om u met een tevreden gevoel te helpen.

Heeft u Windows of Apple. Dit maakt voor ons niet uit. Wij werken met beide systemen.

Wij begrijpen dat u zowel zakelijk als privé niet te lang zonder uw apparatuur kunt. Wij maken daarom altijd afspraken op kort termijn. Meestal al dezelfde of volgende werkdag.

Ontmoet ons team

Bij DigiBlue doen wij er alles aan om ons contact persoonlijk te houden. Hieronder ontmoet u de kracht achter DigiBlue.

Nilson Uding

ICT Consultant / Eigenaar

Mijn naam is Nilson Uding. Ik ben ICT Consultent en oprichter van DigiBlue. Als u vragen heeft ben ik u graag van dienst.

Ilona Patricia Uding

Support engineer/ Eigenaar

Mijn naam is Ilona Uding. Loopt u tegen een probleem aan. Belt u ons dan. Ik heb u graag verder,

Geschiedenis van DigiBlue

DigiBlue is opgericht in 2005 door Nilson Uding. Het bedrijf was toen de tijd een eenmanszaak en bekend onder de handelsnaam Shafts Design. Nilson is zoals dat nog kon in 2005 bij bedrijven langs gegaan om duidelijk te maken wat hij kon betekenen voor deze bedrijven voor zowel hun website als hun ICT. Zo is de onderneming levensvatbaar geworden.

Door de toenemende klandizie was het noodzakelijk om hulp te krijgen in de eenmanszaak. Gelukkig kon Nilson’s vrouw Ilona Uding hierbij van dienst zijn en dit begon van haar met af en toe de telefoon opnemen, maar al gauw werd dit meer. Toen Ilona full-time in de zaak meewerkten was het dan ook een logisch gevolg dat de eenmanszaak een V.O.F. werd Shafts Design V.O.F.

De handelsnaam werd voor zowel de eenmanszaak als voor de V.O.F. gebruikt Shafts Design tot half 2017. Wij vonden dat de naam Shafts Design niet meer bij onze onderneming past, omdat het woord ‘design’ te veel de nadruk op het ontwerpen legt. Hier is de naam DigiBlue ontstaan. DigiBlue dekt precies al onze activiteiten af. Digi verwijst naar digitaal. Wij begeven ons in de digitale wereld van computer tot telefoon en alle andere digitale techniek, wat enig sinds te maken heeft met internet of computer. Blue verwijst naar blauw van de wereld. Met de techniek waar we in werken is de wereld immers zo klein als uw digitale scherm.

Laatste berichten van DigiBlue