Telecom van DigiBlue

Bent u op zoek naar een telecom aanbieder. DigiBlue biedt uw uiterst flexibele oplossingen voor mobiele/ vaste telefonie en internet verbindingen. 

Wij zijn geopend op :

ma - vr : 8:00 - 17:00 uur

Stel uw vraag via WhatsApp

WhatsApp : 070 - 395 00 40

Voor wie is telefonie van DigiBlue

Het uitgangspunt van DigiBlue is bij de telefonie oplossingen het bedrijfsleven. Hierin komen de oplossingen welke wij bieden het best tot zijn recht. Echter zijn vooral de vast mobiel oplossingen uitermate geschikt voor particulieren gebruikers. Bij vast mobiel combineert u vaste en mobiele telefonie in één abonnement.

Telefonie en ICT​

Telefonie en ICT gaan met elkaar hand in hand. Hierbij is het van belang dat uw netwerk hiervoor klaar is. DigiBlue kan u hierbij helpen. DigiBlue is van oorsprong een ICT support bedrijf. Wij kunnen u naast al uw telecom oplossingen helpen bij het onderhouden van uw netwerk, servers en computers. Zo komen we tot oplossingen welke naadloos bij elkaar aansluiten.

Vaste telefonie VOIP

DigiBlue biedt u vaste telefonie via viop op een flexibel en schaalbaar platform. Via welk apparaat gaat u bellen. Standaard kunt u onze vaste telefonie gebruiken op een (voip) draadloze dect telefoon, een bureautoestel met evt. headset of belt u liever via uw computer d.m.v. Coligo desktop.

Standaard veel extra opties
De telefonie oplossingen van DigiBlue hebben standaard veel opties. Deze opties zijn o.a.

  • Wachtrijen
  • Voicemails (meerdere)
  • Voicemail per e-mail
  • Tijdsbesturing (voor bijv. opening en sluiting)
  • Keuzemenu’s
  • Wachtfuncties
  • Doorschakelen/ doorverbinden
Bent u op zoek naar een abonnement waarin mobiele en vaste telefonie gecombineerd wordt? Kijkt u dan bij VastMobiel.

 VOIP is de afkorting voor Voice over Internet Protocol. Hierdoor is het noodzakelijk dat u een goed werkende internet verbinding heeft voor de dienst vaste telefonie. Uw verbinding niet stabiel? Wij helpen u hier graag bij.

Abonnementen Vaste telefonie voip

Mobiel en Vastmobiel

DigiBlue heeft diverse mobiele en vastmobiel oplossingen beschikbaar. Zo bent u er zeker van dat u goed bereikbaar bent.

Wat is het verschil tussen mobiel en vastmobiel
Bij mobiel heeft u een (e)simkaart in uw mobiele toestel. Hierbij heeft u een 06 nummer. Dit is zoals mobiele telefonie bij de meeste gebruikers bekend is.
Bij Vastmobieheeft u ook een (e)simkaart in uw mobiele toestel, maar ook een koppeling met een voip toestel. Echter beperkt dit zich niet tot een 06 nummer en een mobieltoestel. Bij vast mobiel is het uitgangspunt een gebruiker. De gebruiker heeft een intern, vast en mobiel nummer. Deze nummers kunnen op verschillende toestellen uitkomen. Zo kunt u instellen dat als u op uw 06nummer wordt gebeld. Dat ook uw vaste toestel mee rinkelt, maar ook uw vaste nummer kan op uw mobiel uitkomen. Tevens kunt u met de Coligo desktop app met uw computer bellen. Zo kunt u een interessante combinatie van vaste en mobiele telefonie maken. Zo kunt u bijv. in één abonnement een vast (of dect) toestel op uw bureau of thuis neerzetten en een mobiel voor onderweg en dit allemaal uit hetzelfde abonnement.

Abonnementen Mobiel en VastMobiel

– Data Mb’s buiten de EU standaard € 0,10 per MB (excl b.t.w.)
– Onbeperkt bellen nu incl bellen naar EU
– Op onbeperkt bundels is een Fair use policy van toepassing
– Voor de activatie en levering van de simkaart wordt eenmalig € 25,00 excl. b.t.w. berekend. 

Internet DSL en Glasvezel

DigiBlue kan u van een internet verbinding voorzien van de hoogste kwaliteit. Dit doen wij door gebruik te maken van een kwaliteitsnetwerk en uitsluitend gebruik te maken van apparatuur van de hoogste kwaliteit. Wij maken gebruik van modems van Draytek. Zo bent u er zeker van dat u internet verbinding optimaal binnenkomt en alle opties, welke u nodig heeft zijn in te stellen.

Welke Type internet verbindingen levert DigiBlue

DigiBlue kan u voorzien van mobiele verbindingen, Vdsl, vVdsl, Bdsl, vBdsl en glasvezel verbindingen. Afhankelijk van uw locatie zullen wij samen met u het best haalbare medium en signaal kiezen.

Altijd meteen technische ondersteuning bij uw internet verbinding door een professional

Bij een internet verbinding van DigiBlue bent u er zeker van dat u altijd ondersteuning krijgt van een professional die de techniek echt kent. DigiBlue heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de infrastructuur, maar ook de eind apparatuur voor internet verbindingen. Zo kunnen wij u altijd goed van dienst zijn bij vragen of problemen. Uw interne netwerk meteen goed afstellen? Geen probleem. DigiBlue kan u helpen bij al uw ICT en netwerk oplossingen.

Glasvezel verbinding, maar geen glasvezel bij u in de straat

Heeft u voor uw bedrijf of instelling echt een glasvezel internet verbinding nodig, maar is er nog geen glasvezel bij u aanwezig? Vaak is er wel al een glasvezel netwerk in de omgeving beschikbaar. Wij kunnen altijd met u samen kijken wat de mogelijkheden zijn van een maatwerk glasvezel internet verbinding. Hierbij moet vaak nog een stuk tot u pand worden aangelegd, waarbij graaf werkzaamheden bij nodig zijn. De installatiekosten hiervan komen hierdoor vaak hoog uit. Echter kunnen wij met u samen een afweging maken of dit voor uw onderneming interessant is.

Eenmalige kosten Internet

Bij uw internet verbinding kunnen de volgende eenmalige kosten van toepassing zijn. Wij zullen altijd vooraf een offerte opmaken met hierin welke kosten van toepassing zijn.

Standaard met de volgende eigenschappen.

  •  Vast IP adres
  •  4G en 5G
  •  EU roaming

Onze 4G backup datakaart heeft de mogelijkheid om ingezet te worden als een backup/nood oplossing voor uw huidige internetlijn. Omdat de datakaart wordt gezien als noodoplossing, geven wij de mogelijkheid om onbeperkt data op deze datakaart te gebruiken. Hier is wel een fair use policy aan verbonden.

De fair use policy is als volgt. Het is redelijk om te zeggen dat de 4G backup kaart niet langer dan 5 (vijf) dagen aaneengesloten per maand actief is. Indien dit wel gebeurt hebben wij de mogelijkheid ons op het recht te beroepen om het meerverbruik van de MB`s te factureren tegen een meerprijs van € 0,02 per MB.

Data simkaarten abonnementen  
M2M – Datakaart 100MB (maandelijks)€ 10,00€ 12,10
Persoonlijk – Datakaart 25GB (maandelijks)€ 40,00€ 48,40
Zakelijk – Datakaart 250GB (maandelijks)€ 70,00€ 84,70
Groot zakelijk – Datakaart onbeperkt data (maandelijks)€ 125,00€ 151,25
Ideaal voor backup – Datakaart 4G backup * Fair use policy (maandelijks)€ 12,00€ 14,52
   
Setup en verbruik  
Setupkosten per simkaart inclusief verzendkosten (eenmalig)€ 25,00€ 30,25
Overusage (per MB)€ 0,02€ 0,02
Rest van de wereld – roaming buiten de EU (per MB)€ 2,50€ 3,03
Vast IP adres (maandelijks)
Downgrade datakaart Groot zakelijk naar Zakelijk (eenmalig)€ 10,00€ 12,10
   
Hardware  
Sim USB DongleOp aanvraag
Sim modemOp aanvraag
  
M2M – Datakaart 100MB (maandelijks)€ 10,00€ 12,10
Persoonlijk – Datakaart 25GB (maandelijks)€ 40,00€ 48,40
Zakelijk – Datakaart 250GB (maandelijks)€ 70,00€ 84,70
Groot zakelijk – Datakaart onbeperkt data (maandelijks)€ 125,00€ 151,25
Ideaal voor backup – Datakaart 4G backup (maandelijks)€ 12,00€ 14,52
   
Setup en verbruik  
Setupkosten per simkaart inclusief verzendkosten (eenmalig)€ 25,00€ 30,25
Overusage (per MB)€ 0,02€ 0,02
Rest van de wereld – roaming buiten de EU (per MB)€ 2,50€ 3,03
Vast IP adres (maandelijks)
Downgrade datakaart Groot zakelijk naar Zakelijk (eenmalig)€ 10,00€ 12,10
   
Hardware  
Sim USB DongleOp aanvraag
Sim modemOp aanvraag

Bestellen of meer informatie ?

Wij helpen u graag met een persoonlijk advies afgesteld op uw situatie. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 070 – 395 00 40 of vult u contact formulier in. Dan nemen wij contact met u op.

Vragen ?