DigiBlue Livedrive Online back-up

Een goede back-up geeft u veel zekerheid. DigiBlue Livedrive zorgt voor een automatisch back-p van uw belangrijkste bestanden.

Wij zijn geopend op :

ma - vr : 8:00 - 17:00 uur

Stel uw vraag via WhatsApp

WhatsApp : 070 - 395 00 40

Eenvoudige, veilige online back-up

DigiBlue Livedrive back-up beschermt uw kostbare bestanden door het maken van een kopie in de veilig online privé Cloud omgeving. Het is zorgeloos, makkelijk te installeren, volledig veilig en ongelimiteerd. Zo maakt u van al uw belangrijke bestanden een back-up, ongeacht hoeveel u heeft!

Ongelimiteerde opslag

U heeft ongelimiteerde online opslag voor 3 computers. Heeft u meerdere computers. Dan kunnen wij tegen een kleine meerprijs (€ 1,00 per extra pc) dit uitbreiden naar het aantal dat bij u past.

Houd uw bestanden veilig

De back-up werkt in alle stilte op de achtergrond ter bescherming van uw bestanden als u uw computer gebruikt. U heeft geen technische kennis nodig voor de installatie en het gebruikt, en het back-up van al uw bestanden ongeacht hoeveel u er heeft gebeurt automatisch. U kunt uw bestanden herstellen op elk gewenst moment met één klik d.m.v. de eenvoudige terugzet software.

Bekijk uw bestanden overal

Als u eenmaal een back-up van uw bestanden heeft gemaakt met DigiBlueLivedrive. Dan kunt u ze bekijken vanaf elke locatie, vanaf elke webbrowser, of vanaf uw mobiele telefoon en tablet. U kunt uw foto’s en documenten bekijken, en zelfs luisteren naar uw muziek en bekijk uw films, waar u ook bent. Dit allemaal via uw veilige online privé web portal.

Volledige gemoedsrust

Met DigiBlue Livedrive kunt u er zeker van zijn uw bestanden veilig zijn. Wij houden meerdere kopieën van uw bestanden, zodat u ze eenvoudig kunt terugroepen op elk gewenst moment. Wij coderen (encryptie) ze met militaire graad van versleuteling, zodat ze volledig veilig zijn opgeslagen. Als u hulp nodig heeft hebben wij een uitstekende ondersteuning. De servers van DigiBlue Livedrive zijn allemaal binnen de Europese unie. Hierdoor bent u er zeker van dat uw bestanden alleen voor u beschikbaar zijn. Overheden hebben wettelijk geen toegang tot uw bestanden.

Is DigiBlue Livedrive beschikbaar voor uw apparaat?

Windows 8.1 of hoger

Mac OSX 10.10 en hoger

Vragen of een afspraak ?
Maak vandaag nog uw afspraak met DigiBlue