Onderhoud


Digiblue is de digitale hulp voor zakelijk Nederland.

In het dagelijkse bedrijfsproces is de computer onmisbaar. Hierin is het uitvallen van de computer niet acceptabel. DigiBlue houdt uw IT op pijl o.a. d.m.v. systeembeheer en helpdesk support, waarbij wij IT in topconditie houden. Zo zal het dagelijkse gebruik van uw IT glad verlopen en kunt u zich richten op uw vak.

MKB of ZZP-er

Heeft u een onderneming met 50 personeelsleden of bent u zzp-er?
Onderhoud aan uw IT is voor iedere onderneming verstandig.

DigiBlue heeft ruime ervaring met dienstverlening bij bedrijven. De klantenkring van DigiBlue bestaat o.a. uit; Zorgverleners (tandarts, fysiotherapie en dokters praktijken), fiscale dienstverlening (boekhoud en accountants kantoren), Horeca bedrijven, Notariskantoren, Schoonheid Salons, Bouwsector en diverse detailhandels.

Periodiek onderhoud

Houdt u IT op hoog niveau door periodiek onderhoud aan uw servers, werkstations en mobiele oplossingen uit te voeren. Zo kunt u veel problemen voor zijn. Afhankelijk van uw soort onderneming en systemen u gebruikt bepaald welke frequentie van onderhoud bij uw onderneming noodzakelijk is,

Snel verder kunnen werken

Het kan voorkomen dat ondanks het onderhoud een probleem optreed? Wij helpen u of uw personeel snel weer op gang. Wij kunnen als helpdesk functioneren voor uw onderneming. Waarbij wij een combinatie kunnen maken van telefonische support of de gehele computer overnemen op afstand.

Problemen met bijvoorbeeld hardware, waardoor het noodzakelijk is dat wij op locatie komen? Geen probleem. Wij kunnen altijd op zeer korte termijn bij u op locatie het probleem verhelpen.

Waarmee mogen wij u van dienst zijn ?