Bezoek aan huis - Consumenten

In het dagelijkse leven zijn apparaten, zoals o.a. computer, laptop, telefoon en tablet onmisbaar. Hierin zijn problemen met deze apparaten direct een probleem in het dagelijkse leven. DigiBlue helpt u bij problemen met deze apparaten en probeert problemen voor te zijn door uw apparaten in topconditie te houden, waardoor het dagelijkse gebruik glad verloopt.

Wij zijn geopend op :

ma - vr : 8:00 - 17:00 uur

Stel uw vraag via WhatsApp

WhatsApp : 070 - 395 00 40

Waar mogen wij u mee helpen

Hieronder vindt u een greep uit onze diensten.

Computer problemen

Problemen met uw computer? Dit kan diverse oorzaken hebben. Computer Problemen worden veroorzaakt door een verstoring in de software of hardware

Problemen met tablet of smartphone

Problemen met het gebruik van uw tablet of smartphone? Vaak zijn de problemen met deze apparaten software of gebruiker gerelateerd.

Versnellen computer of laptop

Wordt uw computer of laptop langzaam? Met een SSD (Solid State Harddrive) wordt uw computer tot 8x sneller

Online Back-up

DigiBlue Livedrive online Back-up behoord tot één van de voordeligste van Nederland.

Problemen met huistelefoon

Problemen met uw huistelefoon? U bent hiervoor bij DigiBlue aan het juiste adres. Of u nu gebruik maakt van een analoge, voip of een combinatie heeft van telefonie en internet.

Wifi dekking in uw gehele huis

Wifi is niet meer weg te denken in het dagelijkse leven. Veel apparaten in huis of op de zaak werken met WiFi. DigiBlue zorgt met een goede installatie voor een goed werkende Wifi.

Huis automatisering

Onze huizen worden steeds slimmer. In veel huizen is al enige vorm van huis automatisering aanwezig. Denk hierbij aan Sonos geluidssysteem, een deurbel of camera van Ring, Toon van Eneco, Verlichting via een app, Verwarming via een app of zelfs een slim beveiligingssysteem.

Hardware reparatie

Start uw computer of notebook niet meer op? Of heeft u het idee hij steeds langzamer wordt? Dit kan door softwarematige problemen of en virus komen. De kans is ook aanwezig dat de oorzaak een defect aan uw hardware is.

Virus/ Malware verwijderen

Heeft u een virus of malware op uw computer, notebook, tablet of telefoon? Het is belangrijk om dit goed op te lossen. Wij helpen u met het verwijderen van virussen en malware en wij gaan door tot wij zeker weten dat uw computer weer veilig is.

Onbeperkt hulp voor een vast bedrag per maand

Met de support abonnementen van DigiBlue wordt u snel en onbeperkt geholpen als u nodig vindt, zonder onoverzichtelijke kosten.

Vragen of een afspraak ?
Maak vandaag nog uw afspraak met DigiBlue

Werkgebied van DigiBlue

DigiBlue levert supportdiensten in o.a. Den Haag incl. Ypenburg/ Leidschenveen, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Delft, Delftgauw, Wateringen, Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer, Leiden, Rotterdam, ’s-Gravenzande, Naaldwijk, Maasdijk, Monster, Poeldijk, Honselersdijk, De Lier, Schipluiden, Den Hoorn, Benthuizen, Ter Heijde, Kwintsheul, Wassenaar en alle omringende plaatsen. 

Woont of werkt u buiten deze regio? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Laatste berichten van DigiBlue