Hulp bij Internet of netwerk (problemen)

Problemen met uw internet of netwerk? DigiBlue helpt u hierbij. Wij zijn op de hoogte van alle huidige Nederlandse internet aansluitingen of u nu een glasvezelverbinding, straalverbinding of een DSL verbinding heeft. Of u Ziggo, KPN, Telfort, XS4All of één van de andere providers heeft. Wij helpen u verder.

Door onze ruime ervaring met internet verbindingen van de diverse providers en onze telecom kennis kunnen wij u altijd helpen.

Wij zijn geopend op :

ma - vr : 8:00 - 17:00 uur

Stel uw vraag via WhatsApp

WhatsApp : 070 - 395 00 40

Valt u verbinding vaak weg ?

Heeft u last van een wegvallende verbinding? De kans is aanwezig dat dit door uw bekabeling naar uw modem komt vanaf de hoofdaansluiting. Het goed aansluiten van deze verbindingen kan veel problemen verhelpen.

Het kan ook zijn dat uw modem slecht (aan het worden) is. Het vervangen van het modem wil ook wel eens de oplossing zijn voor dit soort problemen

Komt u er niet uit met uw provider

De providers hebben vaak een aantal standaard oplossingen beschikbaar, omdat wij provider onafhankelijk zijn kunnen wij vaak verder zoeken naar een oplossing waar een provider vaak (moet) stoppen. Ons einddoel is altijd zorgen dat u een goed werkende verbinding heeft.

Overstappen van provider

Denkt u er over om van provider te wisselen. Wij adviseren u graag hierbij. Alle providers gebruiken verschillende systemen. Hierdoor wil het na een overstap nog wel eens voorkomen dat u tegen verrassingen aanloopt. Door onze kennis van alle Nederlandse providers kunnen wij dit met u voor zijn.

Uw internet onderbrengen bij een provider met een ICT achtergrond. Denkt u dan eens aan DigiBlue Telecom. Door gebruik van de beste netwerk gecombineerd met uitstekende apparatuur krijgt u een verbinding van perfecte kwaliteit. 

Vragen of een afspraak ?
Maak vandaag nog uw afspraak met DigiBlue

Werkgebied van DigiBlue

DigiBlue levert supportdiensten in o.a. Den Haag incl. Ypenburg/ Leidschenveen, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Delft, Delftgauw, Wateringen, Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer, Leiden, Rotterdam, ’s-Gravenzande, Naaldwijk, Maasdijk, Monster, Poeldijk, Honselersdijk, De Lier, Schipluiden, Den Hoorn, Benthuizen, Ter Heijde, Kwintsheul, Wassenaar en alle omringende plaatsen. 

Woont of werkt u buiten deze regio? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.