Goede Wifi dekking

In uw gehele huis of op de zaak goed werkende Wifi. DigiBlue helpt u hierbij.

Wifi is niet meer weg te denken in het dagelijkse leven. Veel apparaten in huis of op de zaak werken met WiFi. Natuurlijk denken we allemaal direct aan de computer, notebook, tablet en telefoon. Waar u waarschijnlijk niet direct aan heeft gedacht is verlichting, verwarming, printers en zelfs hele keukens kunnen verbonden zijn via WiFi. Het is daarom ook van belang dat uw Wifi optimaal werkt, om deze apparatuur goed te kunnen blijven gebruiken.

Wij zijn geopend op :

ma - vr : 8:00 - 17:00 uur

Stel uw vraag via WhatsApp

WhatsApp : 070 - 395 00 40

DigiBlue zorgt met een goede installatie voor een goed werkende Wifi

Niet ieder huis of kantoorpand is hetzelfde. Het is daarom belangrijk een Wifi oplossing te treffen, wat goed en optimaal bij u thuis of op de zaak past. Door onze jaren lange ervaring met grote en kleine netwerken, kan DigiBlue ook bij u een oplossing treffen, om overal goed wifi bereik te realiseren.

Apparatuur voor een goed werkende wifi. DigiBlue levert u de apparatuur, die bij u thuis of op de zaak past.

Voor Wifi is er veel apparatuur verkrijgbaar. Routers, accesspoints range extenders, maar wat heeft u nou nodig? DigiBlue gaat bij uw thuis of op de zaak de juiste wifi oplossing treffen. Veelal werken wij met access points. Deze access points plaatsen wij tactvol op locatie, waardoor we één groot netwerk creëren. U als gebruiker merkt er niets van, dat er meerdere access points staan tijdens het gebruik van de Wifi. U wordt probleemloos overgeschakeld naar het volgende access point.

Het aansluiten van de access point kan bekabeld via een ethernet kabel of draadloos via een mesh netwerk techniek. DigiBlue gaat bij u thuis of op de zaak bekijken, wat het beste bij uw situatie past, zodat u een goed werkende wifi overal op locatie heeft.

Wij vinden met u de juiste oplossing in uw situatie. Geen woning of bedrijfsruimte is hetzelfde. Een klein appartement is eenmaal anders, dan een herenhuis. Een betonnen vloer heeft een totaal andere demping van signaal dan een houten vloer.
Nilson Uding
Wi-Fi Expert

DigiBlue adviseert en installeert een goede wifi in 1 bezoek

DigiBlue voorziet u van wifi advies tijdens een bezoek. Om te zorgen dat u snel een goed werkende wifi heeft, kunnen wij vaak in dezelfde bezoek meteen overgaan tot installatie van uw nieuwe wifi. Wij hebben bij ieder advies bezoek voldoende apparatuur bij ons, om bij u de installatie te voltooien. Zo bent u snel geholpen, voor een goed werkend Wifi.

Vragen of een afspraak ?
Maak vandaag nog uw afspraak met DigiBlue

Onbeperkt hulp voor een vast bedrag per maand

Met de support abonnementen van DigiBlue wordt u snel en onbeperkt geholpen als u nodig vindt, zonder onoverzichtelijke kosten.

Werkgebied van DigiBlue

DigiBlue levert supportdiensten in o.a. Den Haag incl. Ypenburg/ Leidschenveen, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Delft, Delftgauw, Wateringen, Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer, Leiden, Rotterdam, ’s-Gravenzande, Naaldwijk, Maasdijk, Monster, Poeldijk, Honselersdijk, De Lier, Schipluiden, Den Hoorn, Benthuizen, Ter Heijde, Kwintsheul, Wassenaar en alle omringende plaatsen. 

Woont of werkt u buiten deze regio? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.