fbpx

Wi-Fi


Wifi is niet meer weg te denken in het dagelijkse leven. Veel apparaten in huis of op kantoor werken met WiFi. Natuurlijk denken we allemaal direct aan de computer, notebook, tablet en telefoon. Waar u waarschijnlijk niet direct aan dacht is verlichting, verwarming, printers en zelfs hele keukens kunnen verbonden zijn via WiFi. Het is daarom ook van belang om deze apparatuur goed te kunnen blijven gebruiken uw Wifi hiervoor ook optimaal werkt.

Wij kunnen uw helpen met het optimaliseren van uw Wifi. Zo kunnen wij u helpen bij het leveren en installeren van een router. Dit doen wij vooral bij kleine woonhuizen of kantoren bestaand uit één relatief kleine ruimte. Voor de wat grotere woonhuizen en kantoren met 1 of meerdere verdiepingen werken wij met accesspoints.

WIFI ROUTERS

Wifi routers zijn wellicht het bekendste voorbeeld om uw Wifi te verbeteren. Een router wordt als enkelvoudige Wifi gezien. Dit betekend dat uw Wifi signaal uit één zender komt. Wanneer deze in een kleinere oppervlakte op de juiste plek wordt geplaatst is er optimaal bereik. Het gebruiken van meerdere routers raden wij af. Dit geeft in de praktijk onhandige situaties, omdat er meerdere Wifi netwerken komen voor uw totale netwerk.

Hiermee kunnen wij voor de kleinere oppervlakte in de meeste gevallen het Wifi bereik van uitstekend niveau verhogen.

ACCESSPOINTS

Heeft u zich wel eens afgevraagd hoe een Hotel op iedere kamer Wifi kan aanbieden? Het antwoord is simpel; Accesspoints. Het grote voordeel aan accesspoints is dat u meerdere zenders kunt laten samenwerken om een groot netwerk te creëren. Bij gebruik van de juiste accesspoint wordt de Wifi gebruiker wanneer deze met zijn apparaat dichter bij een andere zender komt automatisch overgedragen aan de andere zender. Dit gebeurt zonder dat de Wifi gebruiker hier iets van merkt. Accesspoints worden over het algemeen met bekabeling op het netwerk aangesloten. Het nadeel hiervan is dat er naar ieder accesspoint bekabeling moet worden aangelegd, maar het voordeel maakt dit goed. Elke accesspoint heeft namelijk 0% verlies voordat het wordt omgezet naar Wifi signaal. Het resultaat hiervan is een uitstekend werkende Wifi.

Met het gebruiken van het juiste aantal accesspoint op de juiste locaties zullen wij een Wifi van topniveau bereiken.

HET AANSLUITEN, INSTALLEREN OF ADVIES

Geen woning is hetzelfde. Een klein appartement is eenmaal anders dan een herenhuis en beton heeft een totaal andere demping van signaal dan hout. Hierdoor is het om u van juiste advies te voorzien noodzakelijk om bij u thuis goed te kijken wat er in uw situatie nodig is. Zo kunnen wij een oplossing voor u treffen welke bij u woning past.


Plan direct een afspraak voor een bezoek bij u thuis.Heeft u vragen ?Zoekt u misschien hulp bij iets anders ?


Werkgebied

DigiBlue levert supportdiensten in o.a. Den Haag incl. Ypenburg/Leidschenveen, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Delft, Delftgauw, Wateringen, Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer, Leiden, Rotterdam, ’s-Gravenzande, Naaldwijk, Maasdijk, Monster, Poeldijk, Honselersdijk, De Lier, Schipluiden, Den Hoorn, Benthuizen, Ter Heijde, Kwintsheul, Wassenaar en alle omringende plaatsen. Woont of werkt u buiten deze regio? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.


Onbeperkt Hulp voor een vast bedrag
Wilt uw onbeperkt hulp bij uw computer, laptop, tablet of smartphone? Kiest u dan voor een abonnement op ‘Onbeperkt Support’