Wifi dekking in uw gehele huis of op de zaak


In uw gehele huis of op de zaak goed werkende Wifi. DigiBlue helpt u hierbij.

Wifi is niet meer weg te denken in het dagelijkse leven. Veel apparaten in huis of op de zaak werken met WiFi. Natuurlijk denken we allemaal direct aan de computer, notebook, tablet en telefoon. Waar u waarschijnlijk niet direct aan heeft gedacht is verlichting, verwarming, printers en zelfs hele keukens kunnen verbonden zijn via WiFi. Het is daarom ook van belang dat uw Wifi optimaal werkt, om deze apparatuur goed te kunnen blijven gebruiken.

DigiBlue zorgt met een goede installatie voor een goed werkende Wifi

Niet ieder huis of kantoorpand is hetzelfde. Het is daarom belangrijk een Wifi oplossing te treffen, wat goed en optimaal bij u thuis of op de zaak past. Door onze jaren lange ervaring met grote en kleine netwerken, kan DigiBlue ook bij u een oplossing treffen, om overal goed wifi bereik te realiseren.

Geen woning is hetzelfde. Een klein appartement is eenmaal anders, dan een herenhuis. Een betonnen vloer heeft een totaal andere demping van signaal dan een houten vloer.

Apparatuur voor een goed werkende wifi. DigiBlue levert u de apparatuur, die bij u thuis of op de zaak past.

Voor Wifi is er veel apparatuur verkrijgbaar. Routers, accesspoints range extenders, maar wat heeft u nou nodig? DigiBlue gaat bij uw thuis of op de zaak de juiste wifi oplossing treffen. Veelal werken wij met access points. Deze access points plaatsen wij tactvol op locatie, waardoor we één groot netwerk creëren. U als gebruiker merkt er niets van, dat er meerdere access points staan tijdens het gebruik van de Wifi. U wordt probleemloos overgeschakeld naar het volgende access point.

Het aansluiten van de access point kan bekabeld via een ethernet kabel of draadloos via een mesh netwerk techniek. DigiBlue gaat bij u thuis of op de zaak bekijken, wat het beste bij uw situatie past, zodat u een goed werkende wifi overal op locatie heeft.

DigiBlue adviseert en installeert een goede wifi in 1 bezoek

DigiBlue voorziet u van wifi advies tijdens een bezoek. Om te zorgen dat u snel een goed werkende wifi heeft, kunnen wij vaak in dezelfde bezoek meteen overgaan tot installatie van uw nieuwe wifi. Wij hebben bij ieder advies bezoek voldoende apparatuur bij ons, om bij u de installatie te voltooien. Zo bent u snel geholpen, voor een goed werkend Wifi.


Plan direct een afspraak voor een bezoek bij u thuis.Heeft u vragen over een goed werkende wifi ?

Als u nog met vragen zit over een goed werkende wifi? Dan helpt DigiBlue u graag om deze vragen in antwoorden om te zetten.

Zoekt u misschien hulp bij iets anders ?


Werkgebied

DigiBlue levert supportdiensten in o.a. Den Haag incl. Ypenburg/Leidschenveen, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Delft, Delftgauw, Wateringen, Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer, Leiden, Rotterdam, ’s-Gravenzande, Naaldwijk, Maasdijk, Monster, Poeldijk, Honselersdijk, De Lier, Schipluiden, Den Hoorn, Benthuizen, Ter Heijde, Kwintsheul, Wassenaar en alle omringende plaatsen. Woont of werkt u buiten deze regio? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.


Onbeperkt Hulp voor een vast bedrag
Wilt uw onbeperkt hulp bij uw computer, laptop, tablet of smartphone? Kiest u dan voor een abonnement op ‘Onbeperkt Support’