Kaspersky 2020 is beschikbaar

In september heeft Kaspersky de nieuwe versie 2020 gelanceerd. Hieronder leest u wat u moet weten en hoe u de nieuwe versie kunt verkrijgen.

De cirkel van beveiliging

De strijd tussen beveiligingsverkopers en cybercriminelen is een eindeloze race: nadat een beveiligingsontwikkelaar de verdediging heeft verbeterd, vinden cybercriminelen nieuwe manieren om ze te omzeilen, en deze wegen worden geblokkeerd door beveiligingsontwikkelaars – de cyclus gaat verder in een cirkel. Daarom moeten goede beveiligingsoplossingen voortdurend worden bijgewerkt, en dat betekent niet alleen updates voor de antivirusdatabase, maar ook een vernieuwing van de kernmechanica van de antivirus, evenals het toevoegen van nieuwe functies of het verbeteren van bestaande. Er is tenslotte veel meer dan alleen virussen om tegen te beschermen.

De belangrijkste producten van Kaspersky voor consumenten zijn Kaspersky Internet Security (voor Windows, Android en Mac), Kaspersky Total Security en Kaspersky Security Cloud . De 2020-versies van al deze hebben nieuwe functies en updates die ze sneller en veiliger maken om samen met u een veiligere wereld te bouwen.

Opvallen in de 2020 versie

De 2020 versie beschermd u zoals u gewend bent van Kaspersky ‘Op het hoogste niveau’. Wel hebben de ontwikkelaars het nieuwe interface opnieuw ontworpen om nog minder belast op uw systeem te leggen zonder verlies van de top beveiliging.

Opvallend na installatie: Password manager

Na de installatie van de 2020 versie zal u merken dat er een password manager wordt aangeboden. Of u deze password manager wilt gebruiken kunt u afwegen. U kunt met deze password manager al uw wachtwoorden opslaan achter 1 veilig hoofd wachtwoord. Heeft u meerdere apparaten? Dit is geen probleem. De password manager is ook beschikbaar op uw telefoon waar u deze makkelijk ontgrendeld met uw vingerafdruk.

De password manager zal u in staat stellen overal verschillende wachtwoorden te gebruiken en u kunt deze altijd erbij pakken via uw hoofdwachtwoord.

Helaas is de password manager bij de Internet Security niet inclusief. Wel kunnen wij deze naast uw beveiliging leveren voor slechts € 12,99 per jaar. Maakt u gebruik van Kaspersky Total Security. Dan zit de password manager inclusief.

Uw Kaspersky bijwerken

U kunt de nieuwste 2020 versie van Kaspersky downloaden via onderstaande link.

Kaspersky Internet Security 2020
https://www.kaspersky.nl/downloads/thank-you/internet-security

Kaspersky Total Security 2020
https://www.kaspersky.nl/downloads/thank-you/total-security

Hulp nodig bij de update van Kaspersky?

Natuurlijk kunnen wij u helpen bij het installeren. Heeft u een abonnement Onbeperkt Support. Dan zullen aan onze hulp geen extra kosten zitten. Heeft u geen abonnement, maar wel hulp nodig? Dan kunnen wij u op locatie of op afstand helpen. Meer informatie:
Over hulp aan huis
Over hulp op afstand

Bent u nog niet beveiligd met Kaspersky?

Begin vandaag nog met het beschermen van uw apparaten met Kaspersky beveiliging. Gewoon bij DigiBlue verkrijgbaar https://www.digiblue.nl/product-categorie/software/kaspersky-beveiliging/

Interessant artikel? Deel het via socials

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel via WhatsApp
Deel via Email

Wellicht zijn deze berichten ook interessant voor u?