NIEUW: Telefonie en internet van DigiBlue

Wij kunnen u met trots vertellen dat DigiBlue per 1 oktober 2019 aanbieder is geworden van mobiele / vaste telefonie en internet verbindingen. Dit is voor ons een voor de hand liggende stap geweest, omdat de ICT en telecom met elkaar verweven zijn.

DigiBlue bied stabiele en betrouwbare telefonie oplossingen voor bedrijven en particulieren. De telefonie oplossingen van DigiBlue bestaan uit o.a. vast mobiel telefonie, vaste VoIP telefonie en mobiele telefonie. U kunt bij ons ook terecht voor en stabiele internet verbinding van het hoogste niveau.

Telefonie en ICT

Telefonie verloopt tegenwoordig  vaak via uw internet verbinding. Hierbij is het van belang dat uw netwerk hiervoor klaar is. DigiBlue kan u hierbij helpen. DigiBlue is van oorsprong een ICT support bedrijf. Wij kunnen u naast al uw telecom oplossingen helpen bij het onderhouden van uw netwerk, servers en computers. Zo komen we tot oplossingen welke naadloos bij elkaar aansluiten.

Laat uw vaste en mobiele telefonie samen komen met Vast mobiel

U zal gewend zijn dat uw mobiele nummer op uw mobiel rinkelt en uw vaste nummer op uw vaste telefoon. Met Vast mobiel van DigiBlue is het mogelijk deze drempels te verwijderen. Als iemand uw 06 nummer belt gaat zowel uw mobiel als uw vaste telefoon rinkelen en met uw vaste nummer precies het zelfde. Dit is al mogelijk met onbeperkt bellen vanaf € 22,38 (18,50 excl. B.t.w.) p/m

Voor wie is telefonie van DigiBlue bedoeld

Het uitgangspunt van DigiBlue is bij de telefonie oplossingen het bedrijfsleven. Hierin komen de oplossingen welke wij bieden het best tot zijn recht. Echter zijn vooral de vast mobiel oplossingen uitermate geschikt voor particulieren gebruikers. Bij vast mobiel combineert u vaste en mobiele telefonie in één abonnement.

Mobiele telefonie van DigiBlue heeft dekking in vrijwel heel Nederland

Het mobiele netwerk van DigiBlue heeft een zeer hoge dekking zelfs met 4G signaal. Op een paar kleine plekken in Nederland na, kan het voorkomen waar het alleen buitenhuis werkt. Voor de rest is er in heel Nederland binnenhuis een goede 4G dekking, en buitenhuis zelfs nog beter.

Altijd meteen technische ondersteuning door een professional

Bij de telecom oplossingen van DigiBlue bent u er zeker van dat u altijd ondersteuning krijgt van een professional die de techniek echt kent. DigiBlue heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de infrastructuur, maar ook de eind apparatuur. Zo kunnen wij u altijd goed van dienst zijn bij vragen of problemen. Uw interne netwerk meteen goed afstellen? Geen probleem. DigiBlue kan u helpen bij al uw ICT en netwerk oplossingen.

DigiBlue telefonie en internet aanvragen of nog vragen?

Wij helpen u graag met een persoonlijk advies afgesteld op uw situatie. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 070 – 395 00 40. Dan kijken wij samen met u naar de oplossing welke bij u past.

Interessant artikel? Deel het via socials

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel via WhatsApp
Deel via Email

Wellicht zijn deze berichten ook interessant voor u?