UPDATE: Probleem met Solitaire collection na update opgelost

Update over probleem met Solitaire Collection

15-06-2019 Vanmorgen is er een update uitgekomen waardoor het probleem met de spiegeling in de ‘Microsoft Solitaire Collection’ is opgelost.

Veel gebruikers melden dat het probleem vanzelf is opgelost. Mag het bij u niet vanzelf zijn opgelost dan kunt u het volgende doen.

  • Open via het startmenu de Microsoft Store
  • Klik rechts bovenaan op de … (drie puntjes)
  • Kies in het menu dat opent voor Downloads en updates
  • klik rechts bovenaan op de knop Updates Downloaden

Nadat de update naar versie 4.4.6132.0 is geïnstalleerd is het probleem verholpen

Alles gespiegeld na update van Microsoft Solitaire Collection

Lekker ontspannen met een potje FreeCell, Spider of Solitaire? Dan kan het nogal schrikken zijn als u de update van deze app heeft geïnstalleerd! Het lijkt als of er een andere taal op u scherm staat. Echter is dit niet een andere taal, maar alle teksten zijn omgekeerd. Momenteel is hier nog geen oplossing voor beschikbaar, maar wij gaan er vanuit dat Microsoft snel een oplossing hiervoor publiceert.

Is er een oplossing beschikbaar voor het probleem met de Solitaire Collection ?

Momenteel is er geen oplossing voor dit probleem beschikbaar. Wanneer de oplossing beschikbaar is zullen wij u berichten via onze website en onze Facebookpagina.

Like ons op Facebook of meld u op onze website aan met de bel linksonder in de pagina om een kennisgeving hiervan te ontvangen.

Wanneer doet dit probleem zich voor met Microsoft Solitaire Collection ?

Dit probleem doet zich voor wanneer u de Microsoft Solitaire Collection update naar versie 4.4.1600.0 Helaas wordt dit in veel gevallen deze update automatisch geïnstalleerd door de Microsoft Store.

Kan ik nu wel de spellen spelen ?

Als u de gespiegeld teksten negeert kunt u het spelletje normaal spelen. Het ziet er raar uit met de omgekeerde teksten, maar verder werkt alles.

Interessant artikel? Deel het via socials

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel via WhatsApp
Deel via Email

Wellicht zijn deze berichten ook interessant voor u?