Windows 10 herfst UPDATE

Wellicht heeft u al gehoord dat er een nieuwe grote update van Windows 10 aankomt? Vanaf vandaag 17 oktober komt Microsoft met de grote Windows 10-update. Deze Fall Creators Update wordt automatisch uitgerold via de Windows Update-functie. De uitrol gebeurt geleidelijk. Hierdoor kan het zijn dat u de update nog niet binnen krijgt. Wanneer uw computer klaar is om te update zal u bij de Windows update een update zien met de naam ‘Onderdelenupdate naar Windows 10, versie 1709’. Na het downloaden en controleren van de update zal u opnieuw moeten opstarten. Deze opstart kan ca. 30 a 60 minuten duren. Na het herstarten is de nieuwe update geïnstalleerd.

Kunt u niet wachten tot de update voor u beschikbaar komt? Wij helpen u graag om de update er zo spoedig mogelijk bij u op te krijgen.

Kijken of de update al bij u op gang is?

Dit kunt u doen door in uw startmenu naar Instellingen en klik je onderaan het scherm op Bijwerken en beveiligen.

Eenmaal in het update-venster aanbeland klik je op de knop Nu bijwerken aan de rechterkant van het scherm. Windows 10 gaat nu controleren of de Herfst Makers Update beschikbaar is (maar kijkt ook of er gewone updates beschikbaar zijn).

Als de Windows 10 Herfst Maker Update beschikbaar is voor uw pc, kun u zien dat de update wordt gedownload. De Herfst Makers Update heeft als versienummer 170977. Bij het onderdeel Updatestatus staat dan, Er zijn updates beschikbaar, Onderdelenupdate naar Windows 10, versie 1709

Als de update is gedownload en gecontroleerd. Dan komt de knop ‘opnieuw opstarten’ beschikbaar.

Interessant artikel? Deel het via socials

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel via WhatsApp
Deel via Email

Wellicht zijn deze berichten ook interessant voor u?