Windows 11

Wij krijgen veel vragen over Windows 11. Hieronder ziet u een samenvatting van de veel gestelde vragen.

 

Windows 11 heeft alle kracht en beveiliging van Windows 10 met een opnieuw ontworpen en opgefrist uiterlijk. Het wordt ook geleverd met nieuwe tools, geluiden en apps. Over elk detail is nagedacht. Alles komt samen om je een frisse ervaring op je pc te bieden.

 

Pc's met reeds geïnstalleerde Windows 11 zijn later dit jaar verkrijgbaar.

 

Dat hangt ervan af! Veel verschillende fabrikanten bieden verschillende apparaten aan die op Windows 11 draaien, allemaal in verschillende prijsklassen. Wij kijken graag met u samen naar een oplossing welke bij u past.

 

Als je accessoires werkten met Windows 10 en voldoen aan de Windows 11 vereisten, zouden ze moeten werken met Windows 11. Wij kijken graag met u samen of dit ook voor uw apparatuur zo is.

 

De meeste Windows 10-pc's die momenteel worden verkocht, kunnen upgraden naar Windows 11. Om de pc te upgraden naar Windows 11, moet deze voldoen aan de minimale hardwarespecificaties en er is specifieke hardware vereist voor bepaalde functies. Het uitrolplan voor de upgrade wordt nog afgerond, maar zal naar verwachting eind 2021 beginnen en doorgaan tot 2022. De specifieke releasedatum verschilt per apparaat.

 

Er zijn een paar manieren om erachter te komen. Als je momenteel op zoek bent naar een nieuwe pc, zoek dan naar "Gratis upgrade naar Windows 11" op het feitenlabel. Wij kijken graag met u of uw pc hieraan voldoet.

 

Als je bestaande Windows 10-pc de meest recente versie van Windows 10 gebruikt en voldoet aan de minimale hardwarespecificaties, kan deze upgraden naar Windows 11. Het uitrolplan voor de upgrade wordt nog steeds afgerond, maar voor de meeste apparaten die vandaag al in gebruik zijn, verwachten we dat het ergens begin 2022 klaar zal zijn. Niet alle Windows 10-pc's die in aanmerking komen voor een upgrade naar Windows 11, zullen tegelijkertijd een aanbod krijgen om te upgraden. Om te bekijken of je pc in aanmerking komt voor een upgrade, download je de PC Health Check-app en voer je deze uit. Zodra de uitrol van de upgrade is gestart, kunt je controleren of deze klaar is voor je apparaat door naar Instellingen/Windows Updates te gaan.

Ja! Windows 10 blijft een geweldige Windows-versie. We gaan Windows 10 tot en met 14 oktober 2025 ondersteunen.

Nog meer lezen?

Externe Link naar Microsoft website over Windows 11

Klik hier om de link te bezoeken

Scroll naar top