Support abonnementen voor consumenten

ALTIJD HULP BIJ UW COMPUTER, LAPTOP, TABLET OF MOBIEL

Met de support abonnementen van DigiBlue wordt u snel en onbeperkt geholpen als u nodig vindt, zonder onoverzichtelijke kosten.

Wij zijn geopend op :

ma - vr : 8:00 - 17:00 uur

Stel uw vraag via WhatsApp

WhatsApp : 070 - 395 00 40

DigiBlue biedt u een abonnement waarbij u support wordt geboden bij problemen met uw computer, notebook, tablet en smartphone*. Dit doen wij door u direct te helpen wanneer een probleem of vraag zich voordoen met Remote Support (hulp op afstand met een verbinding met uw computer). Dit doen wij door u een programma te laten openen via onze website of op uw apparaat. Vervolgens neemt u telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zullen telefonisch aan u vragen wat er aan de hand is en wanneer mogelijk direct beginnen met het verhelpen van uw problemen. Dit doen wij bij onbeperkt support een ONBEPERKT aantal keren.

Wanneer een probleem onverhoopt toch niet direct op te lossen is zullen wij binnen het Support abonnement direct een afspraak met u inplannen om het probleem bij u op locatie op te komen lossen. Dit is bij computers en notebooks bij het abonnement inbegrepen van klanten gevestigd binnen regio Haaglanden. Hulp bij andere apparaten zoals o.a. Wi-fi, internet, printer, tablet en telefonie of woont u buiten regio Haaglanden? Geen probleem. Wij zullen vooraf de kosten met u bespreken bij het maken van een afspraak.

Met de support abonnementen van DigiBlue betaalt u een vast bedrag per maand en heeft u nooit meer verrassingen in de bijkomende kosten om problemen met uw computer op te lossen.

Basis abonnement

Bij het onbeperkt Support abonnement zullen wij onze dienstverlening aanbieden tegen een vast bedrag per maand. Wij kunnen u vaak al direct weer op weghelpen met Remote Support (hulp op afstand). U kiest zelf welke extra modules u aan het onbeperkt support abonnement toevoegt. Zo kunt u beveiliging, back-up en e-mail toevoegen als producten of als dienst hulp bij tablet en smartphone problemen.

DE BELANGRIJKSTE VOORDELEN ONBEPERKT SUPPORT
 • VAST BEDRAG PER MAAND HIERDOOR WEET U VOORAF WAAR U AAN TOE BENT.
 • VAAK DIRECT WEER VERDER KUNNEN WAAR U MEE BEZIG WAS
 • VOOR ALLE PROBLEMEN MET OF OM DE COMPUTER
 • TOT 3 COMPUTERS VOOR HETZELFDE BEDRAG (OP HETZELFDE ADRES)
IN HET ONBEPERKT SUPPORT BASIS ABONNEMENT
 • ONBEPERKT SUPPORT VOOR 3 COMPUTERS/ NOTEBOOKS
 • REMOTE SUPPORT (HULP OP AFSTAND)
 • ADVIES OVER BEVEILIGING EN VEILIG INTERNETTEN
 • ADVIES BIJ AANSCHAF
 • VERWIJDEREN KWAADAARDIGE SOFTWARE
 • ICT KEURING
 • UPDATES PC/ NOTEBOOK

Modules. Maak uw abonnement nog completer.

MODULE BEVEILIGING

Neemt u de module beveiliging bij uw onbeperkt support abonnement? Dan bent u er zeker van dat wij voor u beveiliging op uw apparaten installeren welke u de beste bescherming bieden.

MODULE ONLINE BACK-UP

Neemt u de module online back-up dan bent u zeker van een eenvoudige, veilige online back-up. De back-up beschermt uw kostbare bestanden door het maken van een kopie in de veilig online privé Cloud omgeving.

MODULE TABLET & SMARTPHONE

De tablet en smartphone zijn bijna niet meer weg te denken. Toch merken wij dat hier geregeld problemen op voor kunnen komen. Loopt u wel eens tegen problemen aan met uw tablet of smartphone?

MODULE E-MAIL

Neemt u de module email bij uw onbeperkt support abonnement. Dan weet u zeker van dat uw e-mail heeft met een goede back-up en een spamfilter van het hoogste niveau.

Vragen of een afspraak ?
Maak vandaag nog uw afspraak met DigiBlue

Werkgebied van DigiBlue

DigiBlue levert supportdiensten in o.a. Den Haag incl. Ypenburg/ Leidschenveen, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Delft, Delftgauw, Wateringen, Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer, Leiden, Rotterdam, ’s-Gravenzande, Naaldwijk, Maasdijk, Monster, Poeldijk, Honselersdijk, De Lier, Schipluiden, Den Hoorn, Benthuizen, Ter Heijde, Kwintsheul, Wassenaar en alle omringende plaatsen. 

Woont of werkt u buiten deze regio? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.