Dropsuite back-up voor Microsoft 365

Maakt u gebruik van Microsoft 365. Dan is back-up, archivering en recovery een essentieel element om uw bedrijfsgegevens veilig te houden. Microsoft 365 biedt u mogelijkheden om e-mail en bestanden eenvoudig vanaf meerdere apparaten te benaderen. Hierdoor is het risico dat er iets per ongeluk wordt verwijderd aanwezig, maar ook kan u slachtoffer worden van ransomware of bestanden kunnen corrupt raken. Standaard bent u hier tegen niet bescherm binnen de Microsoft 365 oplossingen. Om dit risico te verkleinen kunnen wij u helpen DigiBlue u met Dropsuite, zodat u gegevens veilig staan opgeslagen in een back-up.

Wij zijn geopend op :

ma - vr : 8:00 - 17:00 uur

Stel uw vraag via WhatsApp

WhatsApp : 070 - 395 00 40

Dropsuite Microsoft 365 back-up

Dropsuite stelt u in staat een veilige back-up, beheer en herstel van uw essentiële Microsoft 365 emails, bijlage, contacten, taken, agenda en bestanden in de cloud. Dit is inclusief uw Exchange online, SharePoint, OneDrive, Groepen en Teams. Zo bent u er zeker van dat u altijd uw data veilig heeft gesteld voor een relatief klein bedrag.

Dropsuite Microsoft 365 back-up biedt u het volgende

 • Automatische back-up
 • Downloaden, herstellen en migreren van data
 • Onbeperkte back-up opslag
 • Onbeperkte retentie
 • Schaalbare kosten – betalen per gebruiker
 • Geen minimaal aantal gebruiker. één gebruiker geen probleem
 • Exchange online back-up
 • SharePoint back-up
 • OneDrive back-up
 • Groups Back-up
 • Teams Back-up
 • Geavanceerde zoek mogelijkheden binnen de back-up
 • éénvoudige herstel en download opties
 • Voldoet volledig aan de AVG richtlijnen
 • 256-bits Geavanceerde encryptie

3 onjuiste aannames bij Microsoft 365

1 Microsoft 365 staat in de cloud, daardoor is dit al veilig

Dit klopt niet, omdat de bestanden aanpasbaar zijn en de retentie niet onbeperkt terugloopt.


2 Ik kan mijn e-mail altijd terughalen uit de prullenmand

Microsoft 365 heeft standaard een prullenmand welke 30 dagen bewaard blijft.


3 Mijn bestanden zijn veilig want ze staan in de cloud

Uw Microsoft 365 data kan getroffen worden door Ransomware, maar ook gebruikers kunnen per ongeluk data weggooien.

Blijf uw ICT de baas

In het dagelijkse bedrijfsproces is de IT onmisbaar. DigiBlue houdt uw IT op pijl o.a. d.m.v. systeembeheer en helpdesk support, waarbij wij IT in topconditie houden.

Kosten en prijzen van Dropsuite

De kosten bij data herstel zonder goede back-up kunnen in de honderden tot duizenden euro’s lopen. Hierbij heeft u de kans dat uw data niet meer teruggehaald kan worden.

Met Dropsuite via DigiBlue wordt data herstel veel eenvoudiger, sneller en veiliger.

Dropsuite kost € 4,00 per maand per gebruiker.

Installatie van dropsuite voor Microsoft 365

Wilt u er zeker van zijn dat Dropsuite meteen goed staan ingesteld. Laat DigiBlue uw Dropsuite instellen. Zo weet u zeker dat alles direct goed staat ingesteld. Wij kunnen de installatie gewoon voor u op afstand uitvoeren.

Maakt Microsoft 365 compleet

In de basis is er al zeer goed met Microsoft 365 te werken. Wel zijn er tal van extra mogelijkheden te intergreren met uw Microsoft 365. Hierbij kunt u denken aan een back-up van uw complete Microsoft 365 omgeving met Dropsuite voor Microsoft 365, Ondertekening van e-mail automatiseren voor uw gehele bedrijf met CodeTwo voor Microsoft 365 of een extra laag beveiliging met Kaspersky beveiliging voor Microsoft 365.

Kaspersky beveiliging voor Microsoft365

Beveiliging van uw Microsoft 365 is net zo belangrijk als uw eindstations. DigiBlue biedt u hiervoor Kaspersky Beveiliging voor Microsoft 365. Kaspersky Beveiliging voor Microsoft 365 maakt gebruik van geavanceerde heuristics, sandboxing, machine learning en andere next-generation. Technologieën om e-mail te beschermen tegen ransomware, schadelijke bijlagen, spam, phishing, business e-mail compromise (BEC) en onbekende dreigingen.

CodeTwo ondertekening voor Microsoft 365

Uw e-mail ondertekenen met een zogenaamde handtekening. Dit is gangbaar bij u zakelijke e-mail. Zo heeft uw contact direct al uw relevante informatie. Het blijkt toch een grote uitdaging voor vele bedrijven om de e-mail uniform te houden voor alle werknemers. CodeTwo kan hierin uitkomst bieden door het centraliseren van de e-mail ondertekening van al uw medewerkers.

Dropsuite Back-up voor Microsoft365

Back-up, archivering en recovery een essentieel element om uw bedrijfsgegevens veilig te houden. Microsoft 365 biedt u mogelijkheden om e-mail en bestanden eenvoudig vanaf meerdere apparaten te benaderen. Hierdoor is het risico dat er iets per ongeluk wordt verwijderd aanwezig, maar ook kan u slachtoffer worden van ransomware of bestanden kunnen corrupt raken. Standaard bent u hier tegen niet bescherm binnen de Microsoft 365 oplossingen.

Vragen of bestellen van Microsoft 365 of eén van de toevoegingen

Wij helpen u graag verder met een persoonlijk Microsoft 365 advies afgesteld op uw situatie. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 070 – 395 00 40 of vult u onderstaande formulier in. Dan nemen wij contact met u op.