Digitale TV problemen

Problemen met uw Digitale Tv? DigiBlue helpt u hierbij. Wij zijn op de hoogte van alle huidige Nederlandse Digitale Tv en IPTV systemen welke worden aangeboden door de providers. Of u Ziggo, KPN, Telfort, XS4All of één van de andere providers heeft. Wij helpen u verder.

Wij zijn geopend op :

ma - vr : 8:00 - 17:00 uur

Stel uw vraag via WhatsApp

WhatsApp : 070 - 395 00 40

Haperend beeld ?

Heeft u last van haperend beeld. Dit kan zijn in de vorm van blokjes of delen van het scherm welke blijven hangen. Dit gaat vaak gepaard met rare geluiden. De oorzaak hiervan licht vaak bij u in huis.

DigiBlue helpt u graag met uw bekabeling en aansluitingen op orde te brengen.

Heeft u haperend beeld bij TV van Ziggo of aan andere aanbieder via Coax

Dan is de oorzaak hier vaak de bekabeling van. Voor het TV signaal wordt een coax kabel gebruikt. Het is hierbij belangrijk dat u de juiste kabel heeft, maar ook de juiste connectoren (stekkers) heeft. Tevens zijn de contactdozen welke in of op de muur zitten hierin belangrijk.

Heeft u haperend beeld bij TV van KPN, Telfort, XS4all, Tele2 of een andere aanbieder via IPTV

In de praktijk zien wij weinig problemen met bekabelde aansluitingen. IPTV wat zijn signaal eigenlijk via internet verkrijgt gebruikt hiervoor een netwerkkabel (CAT 5e of Cat 6). Wel zien wij geregeld problemen met Powerline adapters ( Bij KPN draadloos verbindingset genoemd/ Telfort en XS4ALL Devolo genoemd) Dit systeem stuurt het netwerk signaal via het stroomnetwerk. Als deze niet goed is aangesloten of de stroombekabeling niet optimaal is. Dan geeft dit systeem veel problemen.

Vragen of een afspraak ?
Maak vandaag nog uw afspraak met DigiBlue

Werkgebied van DigiBlue

DigiBlue levert supportdiensten in o.a. Den Haag incl. Ypenburg/ Leidschenveen, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Delft, Delftgauw, Wateringen, Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer, Leiden, Rotterdam, ’s-Gravenzande, Naaldwijk, Maasdijk, Monster, Poeldijk, Honselersdijk, De Lier, Schipluiden, Den Hoorn, Benthuizen, Ter Heijde, Kwintsheul, Wassenaar en alle omringende plaatsen. 

Woont of werkt u buiten deze regio? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.