fbpx

Huis automatisering


Onze huizen worden steeds slimmer. In veel huizen is al enige vorm van huis automatisering aanwezig. Denk hierbij aan Sonos geluidssysteem, een deurbel of camera van Ring, Toon van Eneco, Verlichting via een app, Verwarming via een app of zelfs een slim beveiligingssysteem.

Veel van deze systemen zijn eenvoudig in te stellen als u situatie is zoals gemiddeld. Het komt vaak voor dat uw situatie in huis net anders, waardoor de handleiding voor u niet werkt.

DigiBlue helpt u hiermee en zorgt dat alles in uw situatie gaat werken. Wij hebben een ruime ervaring in de huis automatisering.

Plan direct een afspraak voor een bezoek bij u thuis.


Storing of installatie van uw Sonos systeem

In de praktijk komen wij met enige regelmaat tegen dat de installatie van het Sonos systeem niet goed verloopt of dat er een verstoring optreed. DigiBlue kan u hierbij helpen.

Heeft u KPN Smartlife

Heeft u Smartlife van KPN aangeschaft. Dan kan de installatie nog wel eens tegenvallen. Wij kunnen deze installatie voor u verzorgen en u uitleggen hoe u het systeem kunt gebruiken.

Moderne deurbel van Ring

Heeft u een Deurbel van Ring aangeschaft met eventuele camera’s. Het systeem van Ring steunt op uw Wi-Fi. Werkt uw Wi-Fi niet optimaal. Dan zal u veel problemen ervaren. Wij kunnen uw helpen bij het installeren van het Ring systeem en uw Wi-Fi waar nodig optimaliseren.

Afspraak maken of vragen ?


Zoekt u misschien hulp bij iets anders ?


Werkgebied

DigiBlue levert supportdiensten in o.a. Den Haag incl. Ypenburg/Leidschenveen, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Delft, Delftgauw, Wateringen, Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer, Leiden, Rotterdam, ’s-Gravenzande, Naaldwijk, Maasdijk, Monster, Poeldijk, Honselersdijk, De Lier, Schipluiden, Den Hoorn, Benthuizen, Ter Heijde, Kwintsheul, Wassenaar en alle omringende plaatsen. Woont of werkt u buiten deze regio? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.


Onbeperkt Hulp voor een vast bedrag
Wilt uw onbeperkt hulp bij uw computer, laptop, tablet of smartphone? Kiest u dan voor een abonnement op ‘Onbeperkt Support’