Huis automatisering

Onze huizen worden steeds slimmer. In veel huizen is al enige vorm van huis automatisering aanwezig. Denk hierbij aan Sonos geluidssysteem, een deurbel of camera van Ring, Toon van Eneco, Verlichting via een app, Verwarming via een app of zelfs een slim beveiligingssysteem.

Veel van deze systemen zijn eenvoudig in te stellen als u situatie is zoals gemiddeld. Het komt vaak voor dat uw situatie in huis net anders, waardoor de handleiding voor u niet werkt.

DigiBlue helpt u hiermee en zorgt dat alles in uw situatie gaat werken. Wij hebben een ruime ervaring in de huis automatisering.

Wij zijn geopend op :

ma - vr : 8:00 - 17:00 uur

Stel uw vraag via WhatsApp

WhatsApp : 070 - 395 00 40

Storing of installatie van uw Sonos systeem

In de praktijk komen wij met enige regelmaat tegen dat de installatie van het Sonos systeem niet goed verloopt of dat er een verstoring optreed. DigiBlue kan u hierbij helpen.

Deurbel van Ring

Heeft u een Deurbel van Ring aangeschaft met eventuele camera’s. Het systeem van Ring steunt op uw Wi-Fi. Werkt uw Wi-Fi niet optimaal. Dan zal u veel problemen ervaren. Wij kunnen uw helpen bij het installeren van het Ring systeem en uw Wi-Fi waar nodig optimaliseren.

Verwarming, Zonnepanelen, Verlichting

We kunnen steeds meer besturen in ons huis. Veel voorkomende systemen zijn verwarming, zonnepanelen, en verlichting welke we via onze app op de SmartPhone of zelfs onze stem besturen. 

DigiBlue kan u helpen bij de installatie en handige instellingen bij deze systemen.

Vragen of een afspraak ?
Maak vandaag nog uw afspraak met DigiBlue

Werkgebied van DigiBlue

DigiBlue levert supportdiensten in o.a. Den Haag incl. Ypenburg/ Leidschenveen, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Delft, Delftgauw, Wateringen, Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer, Leiden, Rotterdam, ’s-Gravenzande, Naaldwijk, Maasdijk, Monster, Poeldijk, Honselersdijk, De Lier, Schipluiden, Den Hoorn, Benthuizen, Ter Heijde, Kwintsheul, Wassenaar en alle omringende plaatsen. 

Woont of werkt u buiten deze regio? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.