fbpx

Problemen met huistelefoon


Problemen met uw huistelefoon? U bent hiervoor bij DigiBlue aan het juiste adres. Of u nu gebruik maakt van een analoge, voip of een combinatie heeft van telefonie en internet. Wij zijn op de hoogte van alle huidige ontwikkelingen en helpen u graag verder.

Plan direct een afspraak voor een bezoek bij u thuis.


Heeft u nog een huis centrale. Wij hebben ook hiermee ervaring en helpen u hier graag bij.

Heeft u nog ISDN van KPN? Dan begint de tijd te dringen. Op 1 september 2019 stop KPN met het aanbieden van ISDN. Wij kijken graag met u naar goede oplossing ter vervanging van uw ISDN aansluiting welke bij u wensen aansluit.

Telefonie bekabeling

Heeft u problemen met uw bekabeling, waardoor u geen goede verbinding heeft of een ruis hoort? Wij kunnen dit voor u oplossen

Instellen van uw telefoon toestellen of centrale

Voor het instellen van uw apparaten kunt u ook bij ons terecht. Door onze ruime ervaring op het telecom gebied zijn wij op de hoogte van vrijwel alle huidige toestellen en centrales.

Nieuw telecom systeem

Als u toe bent aan een nieuw telecom systeem helpen wij u graag verder. Wij kunnen alle gangbare toestellen leveren en kunnen u een goed advies geven over de verschillen tussen de providers.

Afspraak maken of vragen ?


Zoekt u misschien hulp bij iets anders ?


Werkgebied

DigiBlue levert supportdiensten in o.a. Den Haag incl. Ypenburg/Leidschenveen, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Delft, Delftgauw, Wateringen, Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer, Leiden, Rotterdam, ’s-Gravenzande, Naaldwijk, Maasdijk, Monster, Poeldijk, Honselersdijk, De Lier, Schipluiden, Den Hoorn, Benthuizen, Ter Heijde, Kwintsheul, Wassenaar en alle omringende plaatsen. Woont of werkt u buiten deze regio? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.


Onbeperkt Hulp voor een vast bedrag
Wilt uw onbeperkt hulp bij uw computer, laptop, tablet of smartphone? Kiest u dan voor een abonnement op ‘Onbeperkt Support’