Problemen Vaste telefoon

Problemen met uw huistelefoon? U bent hiervoor bij DigiBlue aan het juiste adres. Of u nu gebruik maakt van een analoge, voip of een combinatie heeft van telefonie en internet. Wij zijn op de hoogte van alle huidige ontwikkelingen en helpen u graag verder.

Wij zijn geopend op :

ma - vr : 8:00 - 17:00 uur

Stel uw vraag via WhatsApp

WhatsApp : 070 - 395 00 40

Telefonie bekabeling

Heeft u problemen met uw bekabeling, waardoor u geen goede verbinding heeft of een ruis hoort? Wij kunnen dit voor u oplossen

Instellen van uw telefoon toestellen of centrale

Voor het instellen van uw apparaten kunt u ook bij ons terecht. Door onze ruime ervaring op het telecom gebied zijn wij op de hoogte van vrijwel alle huidige toestellen en centrales.

Vragen of een afspraak ?
Maak vandaag nog uw afspraak met DigiBlue

Nieuw telecom systeem

Als u toe bent aan een nieuw telecom systeem helpen wij u graag verder. Wij kunnen alle gangbare toestellen leveren en kunnen u een goed advies geven over de verschillen tussen de providers.

Tevens bieden wij diverse telecom abonnementen

Werkgebied van DigiBlue

DigiBlue levert supportdiensten in o.a. Den Haag incl. Ypenburg/ Leidschenveen, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Delft, Delftgauw, Wateringen, Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer, Leiden, Rotterdam, ’s-Gravenzande, Naaldwijk, Maasdijk, Monster, Poeldijk, Honselersdijk, De Lier, Schipluiden, Den Hoorn, Benthuizen, Ter Heijde, Kwintsheul, Wassenaar en alle omringende plaatsen. 

Woont of werkt u buiten deze regio? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.