Verwijderen van Virus en Malware

Heeft u een virus of malware op uw computer, notebook, tablet of telefoon? Het is belangrijk om dit goed op te lossen. U heeft mogelijk veel informatie op uw apparaat wat u niet kwijt wilt. U heeft natuurlijk ook via uw apparaat contact met andere personen die u niet wilt besmetten.

Wij helpen u met het verwijderen van virussen en malware en wij gaan door tot wij zeker weten dat uw computer weer veilig is.

Wij zijn geopend op :

ma - vr : 8:00 - 17:00 uur

Stel uw vraag via WhatsApp

WhatsApp : 070 - 395 00 40

Virussen komen voor op alle apparaten

Virussen worden voor alle platformen ontwikkeld. Het maakt hierbij niet uit of u Windows, Apple of Android heeft. Wel is het vaak dat een virus ontwikkeld is voor een bepaald platform, waardoor deze niet altijd invloed heeft op een ander platform.

Voorkomen beter dan genezen

Natuurlijk helpen wij u om uw apparaat weer op orde te krijgen wanneer u last heeft van een virus. Echter is het natuurlijk beter om te voorkomen dat u slachtoffer wordt van een virus door uw apparaat goed te beveiligen. Wij kunnen u hierbij adviseren en een goed beveiligingspakket aan u leveren welke u zo goed mogelijk beschermd tegen alle gevaren welke u kunt oplopen (via internet).

Onbeperkt hulp voor een vast bedrag per maand

Met de support abonnementen van DigiBlue wordt u snel en onbeperkt geholpen als u nodig vindt, zonder onoverzichtelijke kosten.

Ransomware een groot probleem

De grootste probleem zijn in deze tijd virussen in de subgroep ‘ramsonware’. Virussen uit dit type zullen uw bestanden gijzelen onder bewering dat u weer toegang krijgt als u betaald. Helaas biedt het betalen van ‘het losgeld’ hierin niet de oplossing. U kunt met het beste beveiligingsprogramma nooit 100% zeker uitsluiten dat u hier geen slachtoffer van wordt. Echter kunt u wel de impact hiervan verkleinen door te zorgen dat u een goede back-up heeft. Zo kunt u de computer (laten) opschonen en uw bestanden terugzetten zonder betaling van het losgeld.

Vragen of een afspraak ?
Maak vandaag nog uw afspraak met DigiBlue

Werkgebied van DigiBlue

DigiBlue levert supportdiensten in o.a. Den Haag incl. Ypenburg/ Leidschenveen, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Delft, Delftgauw, Wateringen, Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer, Leiden, Rotterdam, ’s-Gravenzande, Naaldwijk, Maasdijk, Monster, Poeldijk, Honselersdijk, De Lier, Schipluiden, Den Hoorn, Benthuizen, Ter Heijde, Kwintsheul, Wassenaar en alle omringende plaatsen. 

Woont of werkt u buiten deze regio? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.