fbpx

Hardware reparatie


Start uw computer of notebook niet meer op? Of heeft u het idee hij steeds langzamer wordt? Dit kan door softwarematige problemen of en virus komen. De kans is ook aanwezig dat de oorzaak een defect aan uw hardware is.

DigiBlue helpt u hierbij verder. U kunt bij ons niet alleen terecht met software problemen, maar ook met hardware problemen. Om een probleem goed in kaart te brengen luisteren wij eerst goed wat uw klacht is. Aan de hand van uw klachtomschrijving kunnen wij een gerichte diagnose verrichten. Is er een onderdeel van uw computer defect. Dan kunnen wij deze voor u vervangen.

Voordat wij beginnen met het vervangen zullen wij eerst met u overleggen wat er kapot is en wat de kosten zijn om dit te vervangen. Zo kunt u een goede afweging maken of u dit wilt laten repareren.

Apple en Windows

Heeft u een Apple of Windows computer of notebook. Wij repareren zowel Windows als Apple computers.


Plan direct een afspraak voor een bezoek bij u thuis.Zoekt u misschien hulp bij iets anders ?


Werkgebied

DigiBlue levert supportdiensten in o.a. Den Haag incl. Ypenburg/Leidschenveen, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Delft, Delftgauw, Wateringen, Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer, Leiden, Rotterdam, ’s-Gravenzande, Naaldwijk, Maasdijk, Monster, Poeldijk, Honselersdijk, De Lier, Schipluiden, Den Hoorn, Benthuizen, Ter Heijde, Kwintsheul, Wassenaar en alle omringende plaatsen. Woont of werkt u buiten deze regio? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.


Onbeperkt Hulp voor een vast bedrag
Wilt uw onbeperkt hulp bij uw computer, laptop, tablet of smartphone? Kiest u dan voor een abonnement op ‘Onbeperkt Support’