Computer hardware/ apparatuur reparatie

Start uw computer of notebook niet meer op? Of heeft u het idee hij steeds langzamer wordt? Dit kan door softwarematige problemen of en virus komen. De kans is ook aanwezig dat de oorzaak een defect aan uw hardware is.

Wij zijn geopend op :

ma - vr : 8:00 - 17:00 uur

Stel uw vraag via WhatsApp

WhatsApp : 070 - 395 00 40

DigiBlue helpt u hierbij verder. U kunt bij ons niet alleen terecht met software problemen, maar ook met hardware problemen. Om een probleem goed in kaart te brengen luisteren wij eerst goed wat uw klacht is. Aan de hand van uw klachtomschrijving kunnen wij een gerichte diagnose verrichten. Is er een onderdeel van uw computer defect. Dan kunnen wij deze voor u vervangen.

Voordat wij beginnen met het vervangen zullen wij eerst met u overleggen wat er kapot is en wat de kosten zijn om dit te vervangen. Zo kunt u een goede afweging maken of u dit wilt laten repareren.

Apple of Windows reparatie?

Heeft u een Apple of Windows computer of notebook. Wij repareren zowel Windows als Apple computers.

Vragen of een afspraak ?
Maak vandaag nog uw afspraak met DigiBlue

Werkgebied van DigiBlue

DigiBlue levert supportdiensten in o.a. Den Haag incl. Ypenburg/ Leidschenveen, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Delft, Delftgauw, Wateringen, Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer, Leiden, Rotterdam, ’s-Gravenzande, Naaldwijk, Maasdijk, Monster, Poeldijk, Honselersdijk, De Lier, Schipluiden, Den Hoorn, Benthuizen, Ter Heijde, Kwintsheul, Wassenaar en alle omringende plaatsen. 

Woont of werkt u buiten deze regio? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.